HIT IZJAVA RADETA BOGDANOVIĆA! Evo kako želi da POMOGNE Belgijancu! Zove fudbalera Zvezde u POMOĆ!

Autor:

Sport

22.06.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač "Crvenih đavola" opet nije dao gol.

HIT IZJAVA RADETA BOGDANOVIĆA! Evo kako želi da POMOGNE Belgijancu! Zove fudbalera Zvezde u POMOĆ!

Foto: printscreen/RTS

Fudbalski analitičar Rade Bogdanović bio je ponovo u centru pažnje svojim komentarima nakon meča Belgije i Rumunije.

Ovog puta, tema njegovog osvrta bila je "maler" Romelua Lukakua, čiji je treći gol na Evropskom prvenstvu protiv Rumuna poništen. Bogdanović je istakao da bi belgijski napadač mogao da potraži pomoć od vrača kako bi se rešio loše sreće koja ga prati na terenu.

- Ja bih se vratio ponovo na ovog Lukakua, koji stvarno je u maleru čovek. Jedino da zove Kangu i ovog njegovog vrača, pa da skinu neke čini, jer je nemoguće. A, lepo igra, ja volim igrače koji igraju za tim, za kolektiv, nije ni sebičan, nezgodan u okretu, pomera onu loptu levo, desno. Odličan centarfor - rekao je Bogdanović o Lukakuu.

Foto: www.profimedia.rs

Romelu Lukaku

Podsećajući na prethodne događaje, Bogdanović je ukazao na činjenicu da je Lukakuu poništen i drugi gol na turniru zbog ofsajda, što je izazvalo brojne polemike u fudbalskoj javnosti. Ovo je svakako neobična i zanimljiva situacija koja je privukla pažnju navijača i stručnjaka širom sveta.

Inače, Belgijanci se u trećem kolu šampionata Evrope sastaju sa Ukrajinom, dok će Slovačka na megdan Rumuniji. Ono što daje posebnu draž Grupi E, jeste činjenica da sve četiri selekcije ulaze u poslednju rundu sa po tri osvojena boda.

Rumuni su prvi zbog gol razlike (3:2), potom sledi Belgija (2:1), Slovačka (1:2), pa Ukrajina (2:4).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading