GORAN SA MAJKOM NASMRT PRETUKAO ŽENU, PA PLAKAO U TUŽILAŠTVU: Isplivali šokantni detalji o njegovoj PROŠLOSTI

Autor:

Svet

01.07.2024

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saznanjima, žena je ubijena s više udaraca različitim predmetima, jedan od njih je drvena motka

GORAN SA MAJKOM NASMRT PRETUKAO ŽENU, PA PLAKAO U TUŽILAŠTVU: Isplivali šokantni detalji o njegovoj PROŠLOSTI

Foto: Facebook/Goran Ravlić/Printscreen

Nermina Ravlić brutalno je ubijena pre nekoliko dana u sarajevskom naselju Pofalići, pokazala je istraga. Njeno telo, a kako smo juče i objavili, bukvalno je izmasakrirano. 

Drvena motka

Za ubistvo nesrećne žene na izrazito okrutan način sumnjiče se njen suprug Goran Ravlić i njegova majka Ledžiba Ravlić, za šta ih i Tužilaštvo KS tereti i zbog čega im je predložen pritvor. Pomagaču Latifu Jašareviću se na teret stavlja krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i pomoć nakon izvršenog krivičnog dela.

"Avaz" otkriva nove detalje ovog stravičnog zločina koji je potresao BiH, ali i region.

Prema saznanjima, žena je ubijena s više udaraca različitim predmetima, jedan od njih je drvena motka, a u samom činu ovog stravičnog zločina učestvovala je i njena svekrva, koja je podjednako kao i njen sin udarala žrtvu, sve dok je nisu usmrtili. Telo je bilo neprepoznatljivo, a glava doslovno smrskana.

Goran i njegova majka su nesrećnu Nerminu izmasakrirali do neprepoznatljivosti. Ali, da bi sakrili tragove ubistva, Ledžiba je davala manipulativne izjave istražiteljima. Ona je kazala da se njen sin želi ubiti te da ne zna gde se nalazi, iako se on krio u drugom stanu u Sarajevu i za to vreme na društvenim mrežama objavljivao statuse i fotografije s Nerminom.

Pomoć OSA-e

Prema saznanjima, uz pomoć OSA-e, otkriven je u stanu na Stupu u ulici Kurta Šorka.

Pritvor je zatražen i zbog straha od bekstva jer ima dokumente Republike Hrvatske.

Svi šokirani

I dok se utvrđuje tačan motiv ubistva nesrećne žene, čije je telo danima bilo u stanu, policijski službenici, ali i tužioci kažu da ovakav zločin ne pamte. Policajci koji su došli na lice mesta ostali su šokirani prizorom koji su zatekli.

"Avaz" saznaje da se osumnjičeni Goran Ravlić tokom ispitavanja u Tužilaštvu nije branio ćutanjem, nego je sve vreme plakao. On je u iskazu tvrdio da "nije ubio suprugu i da ju je voleo". 

Ali, materijalni dokazi tvrde drugačije. Međutim, pošto je Ravlić težak duševni bolesnik, a što je juče tvrdio i njegov advokat, naravno da tužioci nisu uzeli njegov iskaz "zdravo za gotovo".

Zanimljivo je to što Tužilaštvo ima dokaze da je ubici supruge pre nekoliko godina suđeno u Hrvatskoj, zbog čega je ležao na psihijatrijskoj ustanovi u Zagrebu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sany

02.07.2024 07:37

A sada se brani da je duševni bolesnik? Vidim da im je ta "bolest" porodična.