DARKO LAZIĆ DAO REČ: Noletu pevam na uvce ako osvoji Australijan open!


IZVOR: Radovan V. BIBIĆ - 12.01.2023 | 19:30


Nadam se da ću uspeti da pogledam bar neki meč, a ako Novak podigne pehar, rado ću se pridružiti slavlju, kaže Darko za Srpski telegraf

Foto: Tanjug/AP, E stok
DARKO LAZIĆ DAO REČ: Noletu pevam na uvce ako osvoji Australijan open!

Novaka Đokovića sedam koraka deli do jubilarne desete titule na Australijan openu, 22. grend slema i povratka na prvom mesto ATP liste. Do podizanja pehara u Melburnu 29. januara našeg asa čeka nešto lakši put nego što je navikao jer se čini da ga je na žrebu konačno pogledao bog.

Nole će na startu igrati protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene, dok bi potom išao na Bolivijca Uga Delijena ili kvalifikanta iz Francuske Enca Cuacoa. Na trećem stepeniku, ako favoriti opravdaju uloge, mogli bismo da gledamo srpski derbi između Novaka i Lasla Đerea, koji je potencijalni protivnik u trećem kolu, kao i Grigor Dimitrov. Španac Pablo Karenjo Busta projektovan je za osminu finala, a Rus Andrej Rubljov za četvrtfinale. Potom bi usledila poslastica s Kasperom Rudom jer je Norvežanin glavni konkurent za prvo mesto ATP liste, uz Nadala. A upravo bi s Rafom Nole mogao da se sretne tek u finalu jer je on u drugom delu žreba, kao i Cicipas i Ože-Alijasim.

Foto: Tanjug/AP

 

Ako ih Nole sve porazi uslediće veliko slavlje sa srpskim navijačima u Australiji odloženo za godinu dana zbog progona i deportacije. Uz Đokovića i sunarodnike, nada se, biće i naš popularni pevač Darko Lazić, koji će u to vreme biti na turneji po Australiji. Za Srpski telegraf je otkrio da bi voleo da podgreje atmosferu na fešti.

- Pevaću u više gradova u Australiji, ali se nadam da ću uspeti da pogledam bar neki Noletov meč. Veče pred veliko finale biću u Pertu, ali odmah potom idem u Melburn. Voleo bih da Đoković stigne do same završnice i osvoji titulu. Ne znam da li ću stići da pogledam taj meč, ali ako naš Novak podigne pehar, rado ću mu se pridružiti na slavlju. Pevaću samo za njega, i na uvce ako to poželi. Znam da dole ima mnogo Srba, priželjkujem da svi zajedno slavimo s Novakom - rekao je Darko Lazić za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO