STIŽE POMOĆ DRŽAVE, OVOJ GRUPI GRAĐANA DANAS LEŽE NOVAC! Proverite račune!

Autor:

Biznis

20.09.2024

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreće isplata!

STIŽE POMOĆ DRŽAVE, OVOJ GRUPI GRAĐANA DANAS LEŽE NOVAC! Proverite račune!

Foto: Shutterstock

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) objavila je da će danas biti isplaćena redovna novčana naknada za nezaposlena lica za avgust 2024. godine. Ova vest predstavlja važan korak u podršci nezaposlenima, pružajući im finansijsku sigurnost dok aktivno traže nova zaposlenja.

  • Privremena novčana naknada za lica na teritoriji AP Kosovo i Metohija


Pored redovne novčane naknade, NSZ će takođe isplatiti privremenu novčanu naknadu za lica koja žive na i izvan teritorije AP Kosovo i Metohija. Ova inicijativa NSZ ima za cilj pružanje podrške nezaposlenima na Kosovu i Metohiji, omogućavajući im da ostvare određenu finansijsku stabilnost u teškim vremenima.

Ove najave dolaze u vreme kada je podrška nezaposlenima od izuzetne važnosti, posebno imajući u vidu socio-ekonomske izazove sa kojima se suočava društvo.

Kroz redovnu i privremenu novčanu naknadu, NSZ pruža konkretne koristi nezaposlenima, omogućavajući im da održe svoj standard života i nastave sa aktivnim traženjem novih poslova.
  • Podrška kroz Banku Poštanska štedionica


Isplate novčanih naknada sprovode se preko Banke Poštanska štedionica, što dodatno olakšava pristup ovim sredstvima nezaposlenima širom zemlje. Banka Poštanska štedionica, kao partner NSZ, igra ključnu ulogu u obezbeđivanju efikasnog i bezbednog isplate novčanih naknada.

Ova saradnja između NSZ i Banke Poštanska štedionica predstavlja primer efikasnog partnerstva u pružanju podrške nezaposlenima i doprinosi olakšanju procesa isplate novčanih naknada.

Kroz ovu inicijativu, NSZ pokazuje posvećenost pružanju podrške nezaposlenima širom zemlje, ističući važnost očuvanja socijalne sigurnosti i podrške u procesu traženja posla.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading