HITNO SE POVLAČI NAMAZ SA TRŽIŠTA! Ako ga imate, odmah ga vratite!

Autor:

Biznis

01.10.2024

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Evropski centar za potrošačku izvrsnost!

HITNO SE POVLAČI NAMAZ SA TRŽIŠTA! Ako ga imate, odmah ga vratite!

Foto: Shutterstock

Zbog promene temperature usled nepravilnog rukovanja i skladištenja, povlači se proizvod Margo Light 225 g, sa rokom upotrebe 20. januara 2025. godine, saopštio je KTC. Iako je proizvod zdrav, u prodavnici se navodi da je funkcionalno i kvalitativno nezadovoljavajući.

- Ovo obaveštenje se odnosi samo na Margo Light 225g sa navedenim rokom upotrebe. Ukoliko ste ovaj proizvod kupili u KTC prodajnim mestima, molimo da nas kontaktirate sa računom“, dodaju.

Na ovo obaveštenje reagovala je Fejsbuk stranica „Zdravo, inspektore“, koju vodi Evropski centar za potrošačku izvrsnost – ECIP, uz napomenu da već godinama upozoravaju na probleme sa skladištenjem.

- Dogodilo se i to: opoziv zbog topljenja proizvoda! Pet godina upozoravamo na manipulacije u transportu i promene temperature koje izazivaju kvarenje proizvoda. Retko ko javno priznaje i povlači proizvod. Svaka čast KTC-u na ovom potezu – iskreno i sa poštovanjem!“, poručili su.

Podsećamo, motocikli robne marke SUZUKI model V-Strom 800DE proizvedeni u periodu od 2022. do 2024. godine povlače se iz prodaje, objavljeno je na sajtu resornog ministarstva.

Na obuhvaćenim vozilima uočeno je da u toku vožnje može doći do pucanja ili do deformacije gazećeg sloja zadnjeg pneumatika, što potencijalno može dovesti do gubitka kontrole nad vozilom i povećati rizik od nezgode i povreda učesnika u saobraćaju.

Model je V-Strom 800DE, piše u obrazloženju o povučenim proizvodima prema portalu sistema za uzbunjivanje o nebezbednim proizvodima Ministarstva trgovine (NEPRO).

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading