KAČAVENDA RASTAVILA MATORU U DELOVE! Obelodanila šta se desilo u RASKIDU sa Sanjom, Đedović KLJUČNI DOKAZ poseduje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda uništila Jovanu Tomić Matoru!

KAČAVENDA RASTAVILA MATORU U DELOVE! Obelodanila šta se desilo u RASKIDU sa Sanjom, Đedović KLJUČNI DOKAZ poseduje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom emisije "Gledanje snimaka" voditelj Milan Milošević pozvao je Milenu Kačavendu, kako bi dala sud o sukobu koji imaju Jovana Tomić Matora i Anđelo Ranković, zbog Anite Stanojlović.

- Više puta si rekla da ne razumeš da se njoj dva puta ista stvar dogodi - rekao je Milan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita 7

 

- Moram da kažem da mi je Marko rekao da je bila ista situacija za Sanju, nikakve detalje. Ja sam komentarisala samo ono što sam videla ovde. Ja nisam nikad postavila sumnju da se ona udala iz marketinga, kako je Lejdi rekla. Kaže da je Sanja bila velika ljubav, šta je Anđelo uradio, a ona je preko svega toga prešla. Matora je poludela kada sam joj rekla da je Anđelo u pravu. Matora se opet upecala, nemoj da se pecaš kad te provocira - poručila je Milena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora Elita 7

 

Samir Ramović napustio je "Elitu" posle skoro devet meseci koliko je proveo u Beloj kući. Iako nije uspeo pošteno ni da se vidi s najmilijima, on je otvorio dušu i priznao kako je protekao prvi virtuelni kontakt s njegovom decom, kao i da se pošteno isplakao čim ih je ugledao preko video-poziva, a onda je progovorio i o Mileni Kačavendi, koja mu je velika ljubav. 

- Trenutno su mi pomešane emocije, srećan sam što sam izašao. Žao mi je što sam napustio, zbog nekih ljudi, ali prvenstveno zbog Kačavende, koja mi mnogo znači, a znam da i ja njoj značim, samo što nije smela da se otvori pred kamerama.

- Ne bih mnogo da pričam o tome, drugačije je tamo. Verovao sam da postoje obostrane emocije. Kad su bila prva dešavanja vezana za nas, tad je bila najviše spontana, do trenutka kad je shvatila da to uzima maha i da su učesnici počeli da komentarišu. Rekla mi je da ne može da mi kaže ni da ni ne. Vremenom je odlučila da stavi do znanja da tu nema ničega. Nakon podele budžeta odlučila je da me liferuje i da udara tamo gde najviše boli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Poki

07.06.2024 20:49

Milena, Andjeo i Djedovic najvece tracare i seoski avijaneri u Eliti