ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Anđelo najavio BEBU sa Anitom, Matora POMAHNITALA kao nikad pre! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva žestoko udarila na sadašnjeg partnere svoje supruge!

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Anđelo najavio BEBU sa Anitom, Matora POMAHNITALA kao nikad pre! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Matora i Anđelo

Sinoć se u "Eliti" održala emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević pročitao je nekoliko pitanja i Aniti Stanojlović. Tokom odgovaranja došlo je do drame, a Anđelo Ranković pokrenuo je sumnju da planira prinovu sa Anitom, zbog čega je Jovana Tomić Matora skočila kao oparena. Ona je prebacila Anđelu što ima potrebu da je vređa, te ga je prozvala pred svima da to stalno radi.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita i Anđelo

- Grešiš da te u narodu poznaju kao Anđelovu devojku, jer si ti Matorina žena - glasila je konstatacija, koju je pročitao voditelj.

- To je verovatno samo za njene fanove tako. U Srbiji nisam ničija žena, za mene je to završena priča odavno - kazala je Anita.

- Tako mogu da je nazivaju samo osobe koje ne podržavaju razvod braka. Ona je moja devojka. Ukoliko nam bude kako smo planirali, biće poznatija po nečemu još lepšem - istakao je Anđelo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora pobesnela

- Pažljivo samo posmatrajte kako Anđelo izlaže. On konstantno ima potrebu da prvo mene uvredi, pa onda sve ostalo. Postaje mi sve ovo zapravo jako blamantno to što slušam konstantno, iskreno da kažem. On toliko ima nameru da me ponizi po svaku cenu, to je neverovatno - rekla je Matora.

- Anđelo mora da shvati da će Matora do kraja njenog života da bude ta po kojoj će biti prepoznatljiva. Matora je rijaliti veteranka i neko ko ima ime - prokomentarisali su takmičari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
svasta

04.07.2024 10:53

cuj matora ima ime pa jako joj ime a tek reputacija, vec sada se mala dosta oprala od nje ima tek 21 i za par god niko je nece povezivati sa ovom matorom namcorusom i pacenicom