SKANDALČINA PRED SUPERFINALE "ELITE! Marko Đedović ocrnio ČLANA PRODUKCIJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar i nekadašnji voditelj rijalitija "Zadruga" šokirao publiku!

SKANDALČINA PRED SUPERFINALE "ELITE! Marko Đedović ocrnio ČLANA PRODUKCIJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pred sam kraj rijalitija "Elita", učesnik i nekadašnji voditelj ovog programa Marko Đedović udario je na kolegu Darka Tanasijevića. Naime, Đedoviću se ne dopadaju Darkove emisije, koje vodi sredom, a s njim se složio i Anđelo Ranković.

- Ma idi, bre. To su najdosadnije emisije, kad on dođe. Toliko dosadno da nemam reči - rekao je Marko svom prijatelju Anđelu.

Republika

Foto: Instagram.com, RTV Pink printscreen

Đedović opleo po Darku

Snimak se vrlo brzo proširio po društvenim mrežama, a Tanasijević se još nije oglasio.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Darko Tanasijević

Inače, i voditelj Milan Milošević je, gostujući u utorak u emisiji "Amidži šou", govorio o odnosu sa Tanasijevićem, te potkačio mlađeg kolegu. 

- Pričamo... Pričamo poslovno, ali blokirali smo se kada sam otišao s Pinka. Bolje ovako, šta bi nas pitali ovako da se odblokiramo - našalio se Milan, a gledaoci su pretpostavili da to nije jedini razlog.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milan Milošević

Međutim, kada je Milan u istoj emisiji upitan da bira kome bi dao otkaz, odabrao je najmlađu koleginicu.

- Nemojte da me uhapsite... Kom kolegi da dam... Da moram... Pa hajda da bude najbezbolnije, koleginica koja je poslednja došla - Maša Mihailović. Ja sam oduševljen njom, ali eto - priznao je Milan Milošević, a Maša se odmah oglasila za Republiku:

- Naravno da se ne ljutim, to je samo igrica. S drugim kolegama se duže poznaje i radi i njegova reakcija je skroz normalna. Svakako mislim da sam ja neko ko mu tu izjavu ne bi zamerio jer se najmanje poznajemo. I ja bih isto uradila na njegovom mestu, ne dam svoj telefon nikome - istakla je voditeljka "Elite" kroz smeh za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
djole

04.07.2024 10:19

Ako je neko dosadan onda je to Djedovic, prava tracara i prevrtljivac, Darko je boli i od Djedovica (samoproglasenog pametnjakovica) i od Milosevica (Lesi se vratio kuci)

Sale

04.07.2024 10:38

pa dobro je rekao, Darko je postao zesci smarac narocito na pitanjima novinara uhvati jednog pa tri sata vrti ista pitanja u krug, pre je bilo vise novinara pa svaki postavi po pitanje a ovaj sada kao istrazni sudija pretresa od rodjenja do Zadruge a onaj mali Joca isledjuje i uzu i siru familiju i komsiluk dolazi ljudima na vrata uzas nad uzasima, Dusica i njene isfolirane price su za daljinski mala Masa bez energije mrtvo puvalo jedino Milan i Sopicka daju neku dinamiku i realni su ovo drugo pozeri. Ognjen Amidza je bio zakon na farmama kada dodje i cita pitanja muva se cuje za stolom a ovo sada gore od parova dreka svi u glas nista se ne cuje. Slaba organizacija nema discipline negledivo.

Str

04.07.2024 10:51

Ajte molim vas koji voditelji,to su tračare u pokušaju, babatažvake!!!

Cilka

04.07.2024 12:59

Propali novinar, propali voditelj propali soc.radnik koji Kaze da ima veću platu nego direktor NISa kritikuje nekoga Laze sebe da je prezadovoljan životom a iz njega progovara zloba pa i mržnja Stvarno tuzno pretuzno Mislio da je Elita sa tim psovkama tesko