SKANDALOZNI DETALJI TELEFONSKOG RAZGOVORA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ I ASMINA: Durdžić morao javno da se izvinjava zbog ovih reči!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić se pokajao zbog sukoba sa Dušicom Jakovljević.

SKANDALOZNI DETALJI TELEFONSKOG RAZGOVORA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ I ASMINA: Durdžić morao javno da se izvinjava zbog ovih reči!

Foto: TV Pink/printscreen

Asmin Durdžić se pokajao zbog neprikladnog obraćanja Dušici Jakovljević, koja je, kako i sam govori, uvek bila korektna prema njemu, pa je iskoristio priliku i javno joj se izvinio zbog neprijatnosti, koju je doživela.

- Želim da se izvinim Dušici Jakovljević, na neprijatnosti, nisam znao da su me snimali u autu. Čuo sam se sa Dušicom pre emisije, pošto sam mislio da će me nagaziti, a žena je uvek bila korektna prema meni - napisao je Asmin Durdžić putem Instagrama.

Podsećamo, Sita Ahmić se  uključila uživo u program televizije Pink i posvađala sa Stanijom Dobrojević, koja je bila gošća voditeljke Dušice Jakovljević. Emisiju je posmatrao Asmin Durdžić, koji je Dušici poslao poruku, a voditeljka ju je pročitala pred Stanijom.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, Facebook, printscreen/pink TV

Dušica Jakovljević i Asmin Durdžić

 

- Asmin mi je poslao poruku: "Završi to, da ja ne bih završio". Ovde mafijanja nema, ovde samo ja mafijam jer mi je to posao - rekla je Dušica Jakovljević tom prilikom.

Stanija je tada Dušici uputila izvinjenje, baš kao što je sada to uradio i Asmin Durdžić, koji je shvatio da je napravio grešku i da je pogrešno odreagovao:

- Dušice, izvini i u moje i u njegovo ime, ja znam da njega boli jer ja ovo moram da trpim zbog njega, a on je toga svestan - rekla je Stanija Dobrojević.

Videćemo kako će Dušica reagovati na ovo Asminovo izlaganje i da li će prihvatiti njegovo izvinjenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading