ŠA ŽELI DA SE DISKVALIFIKUJE ČETIRI DANA PRE KRAJA RIJALITIJA: Miona shvatila kako da ga reši, reper izneo detalje njenog plana!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša preti odlaskom iz "Elite".

ŠA ŽELI DA SE DISKVALIFIKUJE ČETIRI DANA PRE KRAJA RIJALITIJA: Miona shvatila kako da ga reši, reper izneo detalje njenog plana!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša se i danas neprestano svađaju, a reper non-stop ponavlja da ga je Jovanovićeva iskoristila i da je toga veoma svestan, pa se postavlja pitanje zašto i dalje toleriše to ponižavanje i ostaje u vezi.

Nakon svađe u pušionici Miona i Ša su otišli u garderober, pa nastavili žučnu raspravu, a Aleksić je potom odjurio u dvorište i počeo da prepričava cimerima detalje njihove svađe. Iako je ubeđivao sve da su uplovili u mirnu luku i da će opstati do kraja rijalitija da bi svom odnosu dali šansu i u spoljnom svetu, čini se da je Jovanovićevoj sve teže da trpi repera koji svakodnevno ljubomoriše zbog Stanislava Krofaka, Mioninog bivšeg dečka.

- Sve si planski uradila, ali nećeš me izbaciti iz takta - rekao je Ša.

- Ćuti i puši, oboleo si, si*o jedna - rekla je Miona.

 

- Čiji je ovo ženski lak - pitala je Miona.

- Nije moj, koji ti je ku*ac - rekao je Nenad.

- Skloni mi se sa očiju, da se svađam s budalom - rekla je ona.

- Četiri dana me dr*aš, Hoćeš da odem odavde četiri dana ranije? Četiri dana me vređa i ponižava - izdrao se Ša.

Podsećamo, njihova rasprava je počela kada je Miona priznala da su burme prave i da zbog toga čuva prsten, a reper daje sve od sebe da isti nađe ne bi li ga se rešio.

- Čuvaj prstenčić i maštaj da je stvarno - odbrusio je Ša.

- Pravi je - kazala je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading