JELENA SAOPŠTILA ŠOK-INFORMACIJE! Rajačić sa Marinkovićkom sve DOGOVORIO pre ulaska u Elitu! SKANDAL! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka raskrinkala aktuelnu učesnicu Elite i njenog ljubavnika!

JELENA SAOPŠTILA ŠOK-INFORMACIJE! Rajačić sa Marinkovićkom sve DOGOVORIO pre ulaska u Elitu! SKANDAL! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Marinković i Uroš Rajačić

Voditelj Milan Milošević je sinoć u Šiša baru intervjuisao Jelenu Marinković i Uroša Rajačića, koji su nedavno priznali svoju aferu. Jelena je istakla da smatra da je njenoj mami laknulo, jer je ona uvek smatrala da može bolje od Ivana Marinkovića. Ona je izjavila i da ne planira da se vraća u zajednički stan, dok Uroš smatra da bi Ivan sve oprostio Jeleni.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena i Uroš u Šiša baru

Ovaj intervju pratila je bivša zadrugarka Jelena Batos, koja se oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram. Batosova, koja je ranije urnisala Aneli Ahmić, sada smatra da postoji i gora osoba od nje - Jelena.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Batos

- Mislim da će mi se telefon ugasiti nakon ovog storija, tj. kad napišem ovo. Sedim i slušam intervju. Aneli, pola ti je oprošteno. Uspeli smo videti da ipak postoji ljigavije učešće trenutno. Ova Jelena ne da mi se zgradila NEGO povraća mi se - započela je Jelena, pa nastavila:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Prva objava Jelene Batos

- Mene samo zanima kad su ovo dvoje (Jelena i Uroš) stigli da pričaju o svemu ovome što sada navode da su pričali ova 2-3 meseca i da niko ništa nije primetio spolja? Kad su bili svi ovi razgovori? - dodala je.

- Ovde nešto smrdi debelo, da li se ovo dvoje poznaju spolja? Opcija da Ivan i Jelena glume, to zaboravite, ali da se ovo dvoje poznaju od pre Elite, to da. A on je ušao samo dva dana pre njih. Žena od 36 godina ostavlja brak u koji je ušla pre 10 meseci i celi život okreće, da bi bila sa nekim nakon samo pogleda. Ovo dvoje se nisu upoznali ovde, u to se mogu kladiti - zaključila je Batosova.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Druga objava Jelene Batos

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aca

11.07.2024 10:32

lma li gluplje i ismejanije ucesnice Zadruge od ove nesretnice Batos majke dva sina koja je usla u rialiti kako je tada govorila da bivseg ..baca Sha osvesti da Tara nije za njega, covek bezao od nje a ona ga proganjala po Zadruzi Nenade Ne na de, svi se sprdali sa njom a ona godinama potom utucava zivot baveci se ucesnicima rialitija, koja je to sifra bog zna. Idi zeno bavi se sinovima, nadji neki posao neki hobi, pa nije gore sprdnje bilo od tebe ni u jednom rialitiju jadna zeno. Cuj Batos jaka licnost.