MIONINO SUOČAVANJE SA PORODICOM ALEKSIĆ IZAZVALO OPŠTI HAOS! Ša je žestoko pripremio za ovaj susret, ona NEPREPOZNATLJIVA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije mogao da zamisli kako će izgledati njihov prvi susret!

MIONINO SUOČAVANJE SA PORODICOM ALEKSIĆ IZAZVALO OPŠTI HAOS! Ša je žestoko pripremio za ovaj susret, ona NEPREPOZNATLJIVA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Nedavno je okončana sezona rijaliti programa "Elite", a mnogi su se pitali kako će porodica Nenada Aleksića Ša prihvatiti njegovu devojku Mionu Jovanović. Međutim, sada je konačno sve jasno. Naime, porodica Aleksić trenutno slavi - Nenadov rođeni brat Predrag postao je otac četvrtog po redu deteta! Presrećni roditelji Predrag i Ceca su svom četvrtom sinu dali ime Nikola, a lepe vesti Ša je obelodanio na društvenim mrežama.

- Danas je na svet došao još jedan bebac! Čestitam vam od srca mili moji! Dobrodošao, Nikola - napisao je Ša juče na Instagramu, a čestitke su se samo nizale.

Očekivano, kod Aleksića se slavi od juče, a Nenad i Miona uživaju kod njegovog brata Peđe i njegovih sinova, kako prenosi Pink. Vidno nasmejani Ša pozirao je zajedno sa svojom izabranicom Mionom, bratom Peđom i bratancima.

Republika

Foto: Shutterstock, ATA images

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Nema sumnje da su Aleksići novu snajku dočekali raširenih ruku, da kod njih vlada harmonija, te da su loše trenutke posle "Elite" ostavili daleko iza sebe. Nedavno je Nenad govorio o tome na koji način on i Miona funkcionišu nakon što su izašli iz rijalitija. On je istakao da su pokazali poštovanje jedno prema drugom, obrisali mnoge ljude sa Instagrama, i sada cvetaju.

Ovaj trenutak radosti za porodicu Aleksić definitivno zaslužuje proslavu, a dolazak novog člana sigurno će uneti još više radosti u njihov dom. Srećni roditelji Predrag i Ceca, uz podršku Nenada i Mione, sigurno će uživati u ovoj lepoj životnoj fazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading