ANELI PUCA KONTRU ASMINU I JANJUŠU: Evo s kim se provozala u besnoj mašini, pa slikala da vide i šta jedu u LUKSUZNOM RESTORANU (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko sati pre večerašnje emisije Ahmićeva pokazala kako uživa u Beogradu.

ANELI PUCA KONTRU ASMINU I JANJUŠU: Evo s kim se provozala u besnoj mašini, pa slikala da vide i šta jedu u LUKSUZNOM RESTORANU (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić

Drugoplasirana učesnica "Elite" Aneli Ahmić  ponovo je morala da se odvoji od ćerke Nore, sa kojom provodi sve vreme otkako se vratila kući posle rijalitija, zbog večerašnjeg gostovanja u "Narod pita".

Ona je boravak u Beogradu iskoristila i da se vidi sa svojom najboljom rijaliti drugaricom Slađanom Lazić Poršelinom, te da je provoza svojom novom besnom mašinom.

Njih dve su par sati pre početka emisije uđživale u vožnji ulicama srpske prestonice, a snimak su podelile u Instagram priči, gde su dodale novu hit baladu Ane Nikolić "Terasa s pogledom na zid". Posle vožnje, svratile su na ručak u jedan poznati restoran, pa su slikale šta jedu, te i to podelile sa pratiocima na Instagramu. 

Podsetimo, Aneli je trenutno u žiži zbog prepucavanja sa svojim bivšim partnerom Asminom Durdžićem, koji joj se prvo uključio u lajv da bi se raspravio sa njom na opšte iznenađenje javnosti, a kasnije kada su ga prozivali da je uhodi, poručio da mu se ona gadi i da ju je blokirao na svim mrežama. 

Republika

Foto: Privatna arhiva, ATA Images

Između Marka Janjuševića Januša i Asmina Durdžića palo pomirenje

Ni Ahmićeva njemu nije ostala dužna, pa ga je spustila rečima da se hvata za nju i njeno ime jer je nebitan, a posebno ga je oplela zbog toga što se zajedno sa Markom Janjuševićem Janjušem uključio u lajv Bojane Pavlović kako bi upravo nju obojica komentarisali. Na kraju je Durdžić otkrio sve o njegovom pomirenju sa Janjušem, tvrdeći da o nju u razgovoru nisu ni pomenuli, a stigli su da pomenu psa Vesnu. 

Međutim, niko od sve tri strane ne prestaje da pominje ostale javno, pa će tako verovatno biti i tokom, ali i nakon emsije na TV Pinku u kojoj Ahmićeva večeras gostuje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading