BOJANA PAVLOVIĆ SE GUŠI U SUZAMA ZBOG ZLOSTAVLJANJA! Proživljava horor, sestre je ne ispuštaju iz vida!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Pavlović iznela jezive detalje, pa otkrila kompletnu istinu o zlostavljanju.

BOJANA PAVLOVIĆ SE GUŠI U SUZAMA ZBOG ZLOSTAVLJANJA! Proživljava horor, sestre je ne ispuštaju iz vida!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović

U jednom od najpotresnijih razgovora za medije, Bojana Pavlović je kroz suze pričala o odnosu sa svojom majkom i očuhom, ističući da ih više ne doživljava kao roditelje, već kao ljude koji su je jednostavno rodili, ali se nisu brinuli o njoj i njenim sestrama. Njena majka je odbila da ih uzme kod sebe, iako je imala sve uslove za to, dok je njen otac bio alkoholičar čiju smrt je doživela kao oslobađanje od nasilja i patnje.

- Mene najviše boli što je odustala (njena majka). Imala je sve uslove da nas uzme kod sebe. Država joj je nudila stan, sredstva, ali ona nas jednostavno nije želela - govorila je Bojana kroz jecaje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović

 

- Moj otac je bio alkoholičar. Ja njega i ne poznajem bukvalno. Mene kad su tamo prozivali za alkohol, ja sam to najteže podnela jer to ima pozadinu. Kažu da postoji taj gen za alkoholičare, ja sam se trudila da ne postanem kao on. A ni kao moja majka.

- Najveću snagu sam skupila u želji da ne budem kao oni nikada - gušila se u suzama Pavlovićeva u jednoj emisiji, jedva uspevajući da izgovori svaku reč.

- Moje sestre su to mnogo teže podnele i više je sve to uticalo na njih, iako ja ovako sad reagujem - govori nikad iskrenija Bojana.

Pavlovićeva je takođe demantovala optužbe za zlostavljanje dece, ističući da je uvek bila zaštitnik, nikada zlostavljač, te da je zbog svoje porodične tragedije razvila blizak odnos sa dečakom koji je bio u domu. Takođe, otkrila je da je imala podršku svojih sestara nakon završetka rijalitija, i da su ponosne na nju, ističući da nisu očekivale da će biti toliko borbena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading