SITA, ANELI I ASMIN SE SUOČAVAJU U ELITI 8! Sestre Ahmić pred kamerama raskrinkavaju Durdžića za sve pare!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi karambol tek sledi, s obzirom na to da se pregovara i o ulasku Asmina Durdžića, Anelinog problematičnog bivšeg dečka, koji je izneo najgore detalje iz njenog privatnog života.

SITA, ANELI I ASMIN SE SUOČAVAJU U ELITI 8! Sestre Ahmić pred kamerama raskrinkavaju Durdžića za sve pare!

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages, Facebook

Bivša učesnica "Elite 7" Aneli Ahmić je, kako saznajemo, u pregovorima s čelnicima ružičaste televizije oko ulaska u novu sezonu rijalitija od septembra, ali će s njom na imanje u Šimanovcima da se useli i sestra Sita Ahmić! Pravi karambol tek sledi, s obzirom na to da se pregovara i o ulasku Asmina Durdžića, Anelinog problematičnog bivšeg dečka, koji je izneo najgore detalje iz njenog privatnog života. Naime, Asmin je uživo na televiziji pričao s kim je sve Aneli bila, da je koristila psihoaktivne supstance, da ga je Sita Ahmić zvala i krišom muvala, pa sada sestre hoće da uzvrate udarac.

Foto: Republika, Printscreen/Pink TV

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 


- Aneli i Sita su napolju posle svega što im je Asmin uradio prikupile sve dokaze kojima bi mogle da obelodane istinu o tome ko je on zapravo. Aneli je povređena jer je pričao o najgorim njenim fazama, pominjao dete i stvari od kojih su neke čiste laži, pa je tako rešila da pozove ljude s kojima je Durdžić u prošlosti bio u kontaktu, da bi joj potvrdili neke stvari. Sita je odradila svoj deo posla, tako da nema sumnje da će kad se susretnu oči u oči s Asminom, i to pred kamerama, biti žestoko - priča nam izvor blizak Ahmićki i otkriva da Aneli jedva čeka sledeću sezonu rijalitija da bi je javnost upoznala u skroz drugom svetlu:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 


- Aneli do početka rijalitija gleda da postane najbolja verzija sebe. Ona je već pričala o tome šta ne bi više nikad pokazala u rijalitiju, odnosno koje slabosti. Kaže da ne bi dozvolila da je iko gazi, a kako je Asmin urnisao mesecima i njenu sestru Situ i nju, one su sada kao zapete puške da se publici prikaže ko je on u stvari. Aneli čak priča da Stanija Dobrojević, s kojom je Asmin već duže vreme u vezi, nema pojma o tome ko je on zapravo, pa tako tvrdi da je pitanje da li će da ostane s njim nakon što bude saznala sve ono što dobro krije jer je, po njenim rečima, veliki manipulator.

Foto: Instagram printsceen

Aneli Ahmić i Sita Ahmić

 

PINK PORED ELITE NAJAVIO I FARMU! 


Podsetimo, čelnik Pinka Željko Mitrović najavio je i povratak rijaliti šou programa "Farma" na male ekrane, koja je trajala od 2009. do 2016. "Zadruga", a ove godine pod nazivom "Elita", već sedam godina se emituje na televiziji Pink i najavljena je osma sezona.

Foto: shutterstock, wikipedia, pink

Farma i Elita startuju u isto vreme

 


- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova Narodna TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti-serijala "Farma", tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju "Elitu", a na Narodnoj TV "Farmu" - napisao je Mitrović ranije na Instagram profilu.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading