"JE L' OVO ANELI?!" Milica Mitrović PONOSNO POKAZALA VODITELJSKI TIM "Elite" - fanovi TRLJAJU OČI U NEVERICI! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u najavi!

"JE L' OVO ANELI?!" Milica Mitrović PONOSNO POKAZALA VODITELJSKI TIM "Elite" - fanovi TRLJAJU OČI U NEVERICI! (FOTO)

Foto: E-stock, Shutterstock

Milica Mitrović, koja vodi TV Pink i stoji na čelu programa ove televizije, nedavno je na svom Instagram profilu obelodanila da se sprema nova sezona izuzetno popularnog rijaliti šoua "Elita 8". Ova sezona će, po svemu sudeći, biti posebno uzbudljiva i da postaviće nove standarde u domaćoj televizijskoj produkciji. Sa velikim očekivanjima, "Elita 8" obećava da će doneti spektakularan i inovativan sadržaj koji će sigurno privući veliku pažnju publike.

Foto: ATAImages

Milica Mitrović

Prema najavama, u nadolazećoj sezoni "Elite 8" gledaoci će imati priliku da prate takmičare koji će se truditi na sve moguće načine da pokažu svoje najbolje osobine i veštine kako bi osigurali svoje mesto u rijaliti-kući. Sezona je najavljena kao dinamična i uzbudljiva, što je već izazvalo veliko uzbuđenje među fanovima koji su počeli da nagađaju koji će poznati i zanimljivi učesnici učestvovati u ovom novom izdanju rijalitija.

Na društvenim mrežama već su se pojavili izveštaji i spekulacije o potencijalnim učesnicima, među kojima su se našla poznata imena kao što su Ana Spasojević, Uroš Stanić, Peca Lazić i Sita Ahmić, ali i mnogi drugi nepoznati učesnici za koje će se tek saznati. Ova lista potencijalnih učesnika dodatno je podgrijala nestrpljenje i uzbuđenje među fanovima, koji su u velikom iščekivanju da vide ko će sve biti deo ovog uzbudljivog projekta.

Velika šefica, kao ključna figura u organizaciji i vođenju ovog rijalitija, ulaže ogroman trud i resurse u pripremu za novu sezonu. Republika je prva primetila njen izuzetni angažman i posvećenost, što je Milica jasno pokazala na svom Instagram profilu. Ovoga puta, pokazala je  poznate voditelje rijalitija, što je mnoge navelo na zaključak da ćemo ih ponovo gledati u rijalitiju koji nosi naziv "Elita 8". Darko Tanasijević, Ana Radulović, Milan Milošević, Dušica Jalovljević i Maša Mihailović i Ivana Šopić zadovoljno su pozirali, a komentari ispod objave nisu prestajali da se nižu.

 

 

 

"Ko su ovi elegantni ljudi", "Tim Elita", "Je li ovo Aneli treća od Milana", "Najbolji ste", "Fali vam Aneli", samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading