UROŠ STANIĆ IZAŠAO IZ ILEGALE: Prošetao centrom grada, a evo ko mu sve vreme ČUVA LEĐA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nedavnog incidenta, rijaliti učesnik se lagano vraća u normalnu.

UROŠ STANIĆ IZAŠAO IZ ILEGALE: Prošetao centrom grada, a evo ko mu sve vreme ČUVA LEĐA (FOTO)

Foto: ATAImages

Učesnik "Elite 7", Uroš Stanić koji bi uskoro trebalo da se pojavi i u predsojećoj sezoni popularnog rijalitija nedavno je doživeo stašnu neprijatnost, prilikom koje je zadobio i telesne povrede. 

Nakon početnog šoka i javnog obraćanja da je zabrinut za svoju bezbednost, on je rešio da se uhvati u koštac sa strahom i vrati svakodnevnim aktivnostima.

Prvo je juče objavio da je angažovao advokata koji radi na tužbama, a već danas je potpuno izašao iz ilegale i prkosno se prošetao centrom Beograda.

Sve vreme mu je pravila društvo rijaliti cimerka Milica Veličković, sa kojom je prvo sedeo u kafiću na Trgu republike, a zatim sa njom i prošetao Knez Mihailovom.

Republika

Foto: printskrin instagram

Milica Veličković izašla na ručak sa Urošem Stanićem

Kako mu je ona sve vreme stajala iza leđa dok su se snimali, pojedini su komentarisali kako je sa njom stopsoto siguran jer niko neće nasrnuti na njega dok je u društvu trudnice koja mu čuva leđa. Ubrzo je Stanić izbrisao snimak sa Milicom, dok je fotografija iz kafića ostala u njegovoj Instagram priči.

Pored Milice, žena koja je Urošev najveći oslonac u svim situacijama, pa i ovoj, je zasigurno njegova majka, pa se može reći da je i na fotografiji i u životu ona ta koja mu čuva leđa.

Republika

Foto: printskrin instagram

Urošu Staniću majka uvek čuva leđa

Podsetimo, nakon što je doživeo napad u prodavnici, Stanić se oglasio pokazujući povređeni vrat, ali je naglasio da se pored toga oseća i psihički loše.

Jako me je strah. Moram da promenim mesto boravka na nekoliko dana, dok se nasilnik ne pronađe. Vrat me jako boli, dobio sam terapiju. Osećam se jadno, jer ništa nisam uradio da me neko napadne. Policija traga za njim, nadam se da će ga uskoro pronaći. Ne smem više da šetam sam ulicom. Ono što sam čuo je da se ponašao neprikladno prema zaposlenima i ranije u prodavnici gde se desio incident. Moja majka se jako potresla, loše je. Ne mogu da je smirim. Ona će doći kod moje drugarice, gde ću boraviti kako bi me videla - rekao je Uroš posle incidenta kroz suze. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading