MUNJEZA URNISAO BIVŠI UČESNIK ELITE! Nije ga štedeo, jer smatra da je sve debelo zaslužio!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je zanimljivo u emisiji "Narod pita"!

MUNJEZA URNISAO BIVŠI UČESNIK ELITE! Nije ga štedeo, jer smatra da je sve debelo zaslužio!

Foto: printscreen/RTVPink

Bivši učesnik rijalitija Elita Uroš Stanić nije u dobrim odnosima ni sa Danijelom Dujkovićem Munjezom, kog je sada isprozivao za sve pare. Naime, on tvrdi da je Munjez sve zaslužio, pa je osuo paljbu. 

- On je postao poznat, jer je mene maltretirao. Biće na sudu, tužiću ga i dobiće to što zaslužuje, kad se bude najmanje nadao. On je željan kadra, spletkari i muljav je kao Dunav. Uvlači se osobama po potrebi i kad mu ne trrbaju više, gazi ih. Čovek bez empatije i svašta je spreman da izgovori. On se za mene zakačio i završio je tek sa mnom, kad je bio diskvalifikovan - rekao je Uroš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

 

U emisiju "Narod pita" se potom uključila se nova gledateljka, Jasna iz Kragujevca.

- Maja je ponižavala Mionu iz kog je grada, govorila nekom da radi na trafici ili da bere maline. Pitala bih je šta bi ona radila da to mora da radi - rekla je Jasna.

- Slažem se, ponižavala je zbog rodnog mesta i materijalnog stanja. Nije smela to sebi da dozvoli - dodao je Uroš.

Foto: Republika

Uroš Stanić i Ana Nikolić, buduća učesnica Elite

 

Podsetimo, u toku emisije ''Narod pita'' koja se nedavno emitovala na televiziji Pink, budući učesnik Elite Uroš Stanić, potkačio je Slađu Poršelinu i Lejdi Di. On je objasnio da su one za njega nebitne osobe i da im se ne sviđa njihov karakter. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Poršelina

 

Aneli, Janjušu i meni nikad nije bilo dosadno. Jako je bilo lepo prva tri meseca, samo smo se smejali. Nikad se nisam toliko smejao, nego sa Janjušem - rekao je Uroš.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading