STIGLA PAPRENA KAZNA! Lepi MIća žestoko UDAREN PO DŽEPU, prekršio STROGO PRAVILO! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića dobio je kaznu zbog nepoštovanja pravila!

STIGLA PAPRENA KAZNA! Lepi MIća žestoko UDAREN PO DŽEPU, prekršio STROGO PRAVILO! (FOTO)

Foto: Printscreen/PINK

Pevač narodne muzike i takmičar rijalitija ,,Elita 8" Lepi Mića ovih dana je bio kao muva bez glave, pa je na sve strane jutiro kako bi završio obaveze do početka nove sezone. 

Takmo je u frci i trci pretrčao ulicu i to van pešačkog prelaza, zbog čeg aje morao da plati kaznu. Kako pišu mediji, kada je pretrčao ulicu, sačekao ga je policijav koji mu je tražio lična dokumenta i piutao ga da li je svestan koji je prekrašj napravio. Mića se pravdao da ne zna gde mu je glava i da jako žuri, ali to službeno lice nije zanimalo. 

Policajac mu je napisao kaznu i rekao  mu da u roku od osam dana plati 5.000 dinara. Lepi Mića muz je govorio da će da vodi računa i da nije samo tako jurio, već da se uverio da nema nijednog automobila kada je prelazio ulicu, ali ništa nije vredelo. 

Na kraju je zvao nekog telefonom i psovao sočno, ali se nije opametio, jer je nakon što se pozdravio sa policajcem i uzeo priznanicu kako bi platio kaznu, opet prešao van pešačkog i time opet prekršio zakon. Dobro, čovek je dugo u rijalitiju, možda je zaboravio da pešački prelazi postoje, piše Star. 

Foto: Printscreen/PINK

Lepi Mića Elita 8

Podsetimo, po ulasku u Elitu 8, Mića je progovorio:

- Uvek kažem da mi se ne ulazi, ali samog sebe iznenadim. Moram da promenim taktiku, ali evo već godinama je ista priča. Znam šta imam napolju i to negujem i čuvam, ali je meni rijaliti jedna vrsta hobija i tako neka ostane, šta mi fali. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljubica

09.09.2024 18:59

Ovo treba gledati od Nove godine kad brroj orepilovi i jad bitni počnu da ulaze

dragan

09.09.2024 21:58

Da li je tao možda onaj MIća koji se zaklinjao da nikada više neće u rialiti