STEFAN KARIĆ URNISAO JELENU I IVANA! Šokiran njihovim ponašanjem izustio samo jedno! Ovo za crnim stolom niko nije očekivao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, tokom prethodne večeri, Jelena Ilić fizički je napala bivšeg partnera Ivana Marinkovića, kada je skočila na njega s leđa i izgrebala ga po licu.

STEFAN KARIĆ URNISAO JELENU I IVANA! Šokiran njihovim ponašanjem izustio samo jedno! Ovo za crnim stolom niko nije očekivao!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Učesnik rijalitja Elita 8 Stefan Karić izneo je svoj stav kada je sukob Jelena Ilić i Ivana Marinkovića u pitanju, pa je pričao i o neverstvima sa kojima je upoznat kada je Jelena u pitanju.

Nije mi ništa čudno od ovoga što vidim. Od samog starta mi nije logično bilo da Ivan prilazi Jeleni. Tada se nije znalo da su imali intimne odnose tik pred rijaliti. Očigledno je da je on mislio da će se pomiriti sa njom i da će biti u boljem odnosu. Ona je njega prevarila, a on oprt dopušta njoj da mu se približi. Pljunuo je po sebi. Očigledno je da mu se ego nahranio te večeri kad je bio intiman sa njom, ali nije trebalo sve to tako - kazao je Karić.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stefan Karić

 

Inače, tokom prethodne večeri, Jelena Ilić fizički je napala bivšeg partnera Ivana Marinkovića, kada je skočila na njega s leđa i izgrebala ga po licu. Nakon incidenta usledila je hitna reakcija pripadnika obezbeđenja, koji su ščepali učesnicu "Elite 8" i izveli je iz Bele kuće, a zatim i odluka Velikog šefa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić

 

Naime, iako je rijaliti format poznat po svojim dramatičnim obrtima, nasilje je nešto što je strogo zabranjeno i kažnjivo. Kako je Jelena prekršila jedno od osnovnih pravila boravka na imanju u Šimanovcima, produkcija je donela odluku da je drastično sankcioniše, i to u iznosu mesečnog honorara.

Foto: Printscreen/Pink TV

Jelena Ilić i Ivan Marinković

 

S obzirom na to da je bivša Marinkovićeva partnerka jedna od plaćenijih rijaliti igrača ove sezone, pretpostavlja se da je u pitanju veliki iznos.

Podsećanja radi, dok je Ivan sedeo za crnim stolom, potpuno nesvestan onoga što sledi, Jelena mu je prišla s leđa i iznenada ga napala. Kako se može videti na snimku koji je osvanuo u javnostu, počela je da ga grebe po licu, što je izazvalo Ivanovu burnu reakciju – počeo je da viče i kuka na sav glas, što je dodatno uznemirilo prisutne.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading