KOMPROMITUJUĆI SNIMAK SOFIJE JANIĆIJEVIĆ SE MASOVNO ŠIRI! Isplivali RANI RADOVI učesnice "Elite 8", evo šta radi dok je KAMERA snima! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju da li je moguće da ovo radi!

KOMPROMITUJUĆI SNIMAK SOFIJE JANIĆIJEVIĆ SE MASOVNO ŠIRI! Isplivali RANI RADOVI učesnice "Elite 8", evo šta radi dok je KAMERA snima! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Sofija Janićijević, aktuelna učesnica rijalitija "Elita 8", izazvala je veliku pažnju javnosti svojom romansom sa Borislavom Terzićem Terzom, koji čeka dete sa svojom trudnom verenicom, bivšom takmičarkom Milicom Veličković. Ova atraktivna plavuša sa Novog Beograda postala je tema brojnih komentara, nakon što se otkrilo da Terza nije odoleo njenom šarmu. Njih dvoje su sada u emotivnom odnosu, što je dodatno podstaklo interesovanje publike, ali i slomilo Veličkovićevu.

Inače, fanovi Pinkovog popularnog šou-programa na društvenim mrežama počeli su da dele Sofijin video-snimak na kojem se vidi kako se okušala i kao pevačica. Klip je postao viralan na socijalnoj platformi TikTok, privlačeći pažnju za njene "rane radove", usput podstičući komentare o njenom talentu, ali i vezi sa Terzom.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sofija Janićijević htela da bude pevačica

Podsećanja radi, Sofija Janićijević je prethodne večeri izazvala pravu buru svojim šokantnim izjavama u javnosti. Naime, nakon što su javnosti prezentovane neverovatne izjave Sofije Janićijević, mediji su odlučili da stupe u kontakt sa Milicom Veličković, bivšom verenicom Borislava Terzića Terze, kako bi čuli njen komentar na ovu temu. Milica je iznela svoje mišljenje, nazivajući Sofiju "morbidnom i bolesnom osobom" koja podržava abortus i istovremeno teši Terzu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sofija preotela Milici zauzetog Terzu

- Generalno jako morbidna i bolesna osoba koja teši Terzu, bez blama da će sve biti u redu sa bebom i njim. Drago mi je da opet pokazuje da radi sve po Bogu, pa je i pristalica abortusa, jako mi je morbidna i bolesna ona animir dana - rekla je Milica, preneo je Pinkov portal, te dodala:

- Sve ide iz kuće, biće odlična snajka Terzićima, verujem!

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sofija Janićijević Elita 8

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading