ZVANIČNA ODLUKA PRODUKCIJE! Otvorena NOVA PROSTORIJA u Eliti - OVO menja TOK rijalitija! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef iznenadio takmičare!

ZVANIČNA ODLUKA PRODUKCIJE! Otvorena NOVA PROSTORIJA u Eliti - OVO menja TOK rijalitija! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ukućani rijaliti šoua "Elita" su bili oduševljeni nakon što su pročitali pismo koje im je poslao Veliki šef. Pismo je bilo puno iznenađenja i novih mogućnosti za učesnike, a oni su bili posebno srećni zbog nagrade koju su dobili za uspešno obavljen zadatak. Kao nagradu, otključana je nova prostorija - perionica, koja će biti dostupna svim učesnicima Elite.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elita 8 Zadruga uživo

 

Takođe, najavljeno je da će učesnici moći da peru veš nakon što zasluže određeni broj žetona, a danas je samo vođa Ivan Marinković dobio dva žetona. Ostali učesnici će morati da sačekaju kako bi i oni mogli da koriste perionicu.

- Draga Elito,  pre svega zelimo da vam cestitamo na zabavnoj igri “ISTINA ILI IZAZOV” i da vas sve nagradimo zbog kvalitetno obavljenog zadatka. Kao nagradu, nakon čitanja ovog pisma otključaćemo još jednu prostoriju u Eliti. Naime, od večeras ćete moći da ulazite u  perionicu a u nekom narednom periodu kada zaslužite i zetone, moci ćete i da perete ves. Danas će jedino vodja, simbolično dobiti dva žetona, a svi ostali učesnici moraće da sačekaju kako bi prali veš. Osim toga, napominjemo da je Ivan danas dobio zadatak da izabere 10 foliranata što naravno ne podrazumeva da može odabrati sebe.  Verovali smo da ćete iz narednih pisama to razumeti, ali kako bi situacija bila jasna šaljemo vam sada konačni Ivanov spisak Odabranih učesnika za ovu nedelju: Gastoz, Ena, Ana Nikolić, Mimas, Mateja, Uros Stanić, Uroš Rajačić, Luka, Aleksandra Nikolić i Sofija. Pozdrav, Veliki Šef -glasilo je pismo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading