TERZINOJ MAJCI POZLILO, MORAJU DA MU SAOPŠTE ŠTA SE DESILO: Otkriveno u kakvom je sada stanju, TRUDNA Milica odmah morala da reaguje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majci Bore Terzića naglo pozlilo!

TERZINOJ MAJCI POZLILO, MORAJU DA MU SAOPŠTE ŠTA SE DESILO: Otkriveno u kakvom je sada stanju, TRUDNA Milica odmah morala da reaguje!

Foto: ATA Images

Majci takmičara rijalitija "Elita 8" Bore Terzića, Mileni, pozlilo je tokom jednog od burnih trenutaka u rijalitiju. Kako su preneli mediji, ona je morala da se smiri zbog iznenadnog stresa koji je doživela.

Majka je istakla da je za sve kriv njen sin, koji je prevario trudnu verenicu Milicu Veličković u rijalitiju sa Sofijom Janićijević. Ova porodična drama izazvala je pritisak javnosti i značajnu emotivnu reakciju kod majke takmičara.

Foto: RTV Pink

Milica Veličković Elita 8 Zadruga

 

- Na poslu sam trenutno, ne mogu da pričam ništa, ali inače se ne javljam nikome, ne dajem nikakve izjave, van sebe sam - vidno je šokirana bila Milena za Pink.


Nakon ovog događaja, javnost je burno reagovala na socijalnim mrežama, izražavajući različite stavove o postupcima takmičara. Porodica je u isto vreme pružila podršku Mileni, ističući da je ovo težak trenutak za njih i da se nadaju da će se stvari smiriti.

Emotivni pritisak koji je doživela Milena rezultirao je njenim lošim zdravstvenim stanjem. Ovo je podsetilo javnost na važnost mentalnog zdravlja i posledica koje stres može imati na fizičko blagostanje.

Foto: ATA Images

Milica Veličković, Bora Terzić, Sofija Janićijević

 

- Mislim da je jako pogrešio, ali šta ja sad da kažem?! Ne podržavam to što je uradio, naravno da ne podržavam, nije trebalo tako, na taj način - ispričala je Terzina majka za Pink.rs, a nas je zanimalo da li se čuje sa trudnom Milicom, nesuđenom snajom.

- Čule smo se pre par dana, ne znam koliko dana. Bila sam jako bolesna, čula sam se tad sa njom. Rekla sam joj sve što ja mislim o tome i to je to.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading