"Rekla bih ćerki da je poginuo...": Trudna Milica SAHRANILA Terzu, pa progovorila o NOVOM DEČKU (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veličkovićeva sa ocem deteta neće nikakav kontakt.

"Rekla bih ćerki da je poginuo...": Trudna Milica SAHRANILA Terzu, pa progovorila o NOVOM DEČKU (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Milica i Bora

Trudna Milica Veličković večeras gostuje u emisiji "Pitam za druga" gde je otvorila dušu i progovorila o svom emotivnom stanju usled borbe sa depresijom nakon što ju je otac njenog deteta Borislav Terzić Terza javno prevario sa Sofijom Janićijević.

Naime, Milica je iskreno priznala da je prošla kroz težak period nakon što ju je verenik javno prevario i ostavio. Istakla je da je taj stres mogao da ugrozi njenu trudnoću, te je zbog toga potražila stručnu pomoć i počela da koristi antidepresive. Ipak, istakla je da je podrška porodice, posebno majke i bake, bila od presudnog značaja za njen oporavak.

Republika

Foto: printskrin Red Tv

Milica Veličković vedra i nasmejana u emisiji

Ona je čak uspela i da se našali na početku razgovora kada su voditelji pohvalili njen izgled.

- Ovo mi je košulja od novog momka - našalila se Milica, a potom otkrila:

Uvek sam lepo raspoložena. Kako vreme prolazi, sve više shvatam da nema razloga da budem neraspoložena.

Trudnica se zatim osvrnula na ozbiljne teme.

- Šalu na stranu, osećam se dobro. Nisam se osećala tako dobro na početku, kada je sve krenulo. Ovo traje dva meseca već, otprilike. Idem kod psihologa zbog toga, pijem antidepresive. Bila sam skeptična, da li da ih pijem ili ne, ali, da ne bi došlo do prevremenog porođaja... Jedne lekove koje sam pila izbacila sam, sada sam samo na antidepresivima. Žena ranije može da se porodi kada je pod stresom, ovo je najbolja moguća opcija. Prvi put ih pijem, ali mi je pomoglo, iskreno.

Republika

Foto: printskrin Red Tv

Milica Veličković tvdi da neće imati nikakav kontakt sa Terzom

Iako Terza tvrdi da će nastojati da održava dobar odnos zbog deteta, Milica je naglasila da od toga nema ništa i da joj takav odnos nije potreban.

Istakla je da se ne plaši jer ima podršku porodice i prijatelja, te da će dete biti odgajano sa ljubavlju i podrškom, bez obzira na odsustvo očeve figure.

- Moj i Terzin odnos neće biti nikakav. Verujem da će probati da taj odnos bude nekakav, ali mi ne treba, iskreno. On je meni ugrozio trudnoću. Plašim se, plašila sam se jer postajem majka, sada se još više plašim, ali moja porodica je uz mene. Mnogo mi olakšavaju i majka i baba, ja nemam oca, to svi znaju. Sva sreća pa ga nemam, jer ne znam kako bi neko drugi prošao u ovoj situaciji. Lako je kobeljati se na nekome ko nema mušku stranu da je zaštiti, ali ne plašim se jer mama i baba su mi pružile maksimalnu podršku, ostala porodica, drugari, drugarice. Meni je bitno da ja ništa nisam nikome uradila. Dete će se odgajiti, nisam ja socijalni slučaj, ali biće teško. On mi ne treba. Ja na to gledam kao da su mi javili da je poginuo. Tako mi je lakše. Da se ovo ne dešava javno, ja bih ćerki to rekla, jer će mi biti blam da kažem njoj jednog dana šta je on njoj uradio. Mogu sutra da se udam i imam petoro dece, ali ona je uskraćena za oca dok se nije ni rodila, nisam ja to uskratila. Šta će bilo kome ovakav otac, iskreno?! Blam me je što je on otac mog deteta, iskreno - zaključila je Milica na Red TV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading