JEZIVA PORUKA STIGLA IVANINOJ MAJCI! "Od sutra nas više neće biti": Novi detalji ubistva i samoubistva kod Sombora

Autor:

Hronika

28.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poruka primljena oko tri sata ujutru.

JEZIVA PORUKA STIGLA IVANINOJ MAJCI! "Od sutra nas više neće biti": Novi detalji ubistva i samoubistva kod Sombora

Foto: Društvene mreže

Tragedija koja je zadesila porodicu iz Stapara, nadomak Sombora, ostavila je troje dece bez roditelja. R.D. (46) je osumnjičen da je ubio svoju suprugu Ivanu (39) nakon svađe u porodičnoj kući, a zatim izvršio samoubistvo. Motiv zločina navodno je bila ljubomora, a detalji ove porodične drame još uvek ostaju pod istragom.

Pre nego što je tragični događaj zavio porodicu u crno, Ivana je poslala jezivu SMS poruku majci, u kojoj je napisala: "Od sutra nas više biti neće". Očajni roditelji su poruku primili oko tri sata ujutru, ali nažalost, nisu uspeli da spreče ovu tragičnu sudbinu, prenosi Blic.

Ivanini roditelji, Anđelka i Ivan, su izrazili svoju tugu i nevericu povodom gubitka svoje ćerke i zeta. Anđelka je ispričala da je poruku videla tek jutros oko šest sati, a kada su pokušali da kontaktiraju Ivanu i R.D., niko se nije javljao. Njihova tuga je dodatno naglašena činjenicom da su ostali bez ćerke i zeta, ostavljajući iza sebe troje unučadi.

Republika

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Najstariji sin, saznao je za tragediju tek kada se vratio iz Novog Sada. On je ispričao da je prvobitno mislio da su roditelji otišli u inostranstvo, ali je saznao surovu istinu po povratku u Stapar. 
 

Prema nezvaničnim informacijama, R.D. je suprugu ubio hicem iz vatrenog oružja, a zatim je izvršio samoubistvo vešanjem. Ovo je ostavilo lokalnu zajednicu u šoku i neverici, dok istraga pokušava da rasvetli sve detalje ovog jezivog zločina. Još uvek nije poznato da li je oružje koje je korišćeno bilo legalno ili da li je osumnjičeni ubica posedovao odgovarajuće dozvole.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading