Baka UBIJENOG Aleksandra Halabrina otvorila dušu za Republiku: Gutam knedle što NE MOGU DA POGLEDAM KOVAČA U OČI i kažem mu DA JE NITKOV!

Autor:

Hronika

28.03.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Halabrin je nestao 20. marta 2020. godine u Beogradu

Baka UBIJENOG Aleksandra Halabrina otvorila dušu za Republiku: Gutam knedle što NE MOGU DA POGLEDAM KOVAČA U OČI i kažem mu DA JE NITKOV!

Foto: Republika.rs

Mara Halabrin majka  Aleksandra Halabrina iz banatskog sela Janošik, za čije ubistvo je optužena "vračarska" kriminalna grupa danas je ostala ispred sudnice 1 u Specijalnom sudu gde je suđeno ovoj OKG. Njena majka je smogla snage da prati suđenje i čuje optužene kako su se branili. 

Pošto je ročište završeno baka ubijenog Halabrina je za Republiku rekla da joj je bilo mnogo teško da sluša odbrane optuženih budući da su govorili potpune neistine.

Foto: Republika.rs

Baba i majka ubijenog Aleksandra

-  On kaže da nije znao gde Aleksandar živi, iako znamo da jeste. Ja sam mog dobrog unuka videla poslednja. Gutam knedle i suze u očaju što ne mogu da pogledam Kovačevića u oči i kažem mu da je nitkov -  rekla je Halabrinova baka sa suzama u plavim očima. 

Od nje je Aleksandar otišao sa drugom i više se nije vratio. Pisala mu je poruke i zvala ga ali nikad se više nije javio. 

Podsetimo, Aleksandar Halabrin je nestao 20. marta 2020. godine u Beogradu u naselju Banjica, a nepuna dva meseca kasnije njegovo telo je pronađeno zakopano u selu kod Spota. Imao je prostrelnu ranu na glavi. Telo je pronašao čovek koji je čuvao koze u selu kod Sopota, kada je primetio da njegovi psi kopaju. 

- Ubijen mi je jedinac u jeku korone kada je kretanje bilo ograničeno, a njegovo telo su prevozili sa jedne lokacije na drugu. Snimaka nema, poruke su izbrisane i prava istina se nikada neće saznati iako sve ukazuje na to kako je sve izvedeno. Njega je zlikovac prodao za oko 2.000 evra. Stigla mu je greškom poruka, ali on nije regaovao kako je trebalo. Njegova dobra duša nije verovala da će ga prodati onaj sa kim je dobar"-  istakla je nesrećna majka Halabrina za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading