MILE NOVAKOVIĆ SUMNJA U OVU VERZIJU OTMICE MALE DANKE! Bivši načelnik UKP kaže da postoji opcija da je DOGOVOREN NESTANAK!

Autor:

Hronika

28.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za malom Dankom jos uvek traje.

MILE NOVAKOVIĆ SUMNJA U OVU VERZIJU OTMICE MALE DANKE! Bivši načelnik UKP kaže da postoji opcija da je DOGOVOREN NESTANAK!

Foto: Facebook, Nemanja Pančić

Mile Novaković, nekadašnji načelnik UKP oglasio se za Republiku povodom slučaja nestanka dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala u utorak oko 13.45, u Banjakom polju, ističući da bi, na osnovu ovih podataka koji su poznati javnosti, on isključio mogućnost klasične otmice, te da je sad sve usmereno na ispitivanje najbližih.

Republika

Foto: Printscreen

Mile Novaković o nestanku male Danke

Naime, kao neko ko je tokom svoje policijske karijere imao iskustva sa otmicama, Novaković kaže:

Iskreno, ovo mi ne liči na klasičnu otmicu, jer je mala šansa da u takvom mestu dete neko otme tek tako. Može da ukazuje na to da je, ukoliko je reč o otmici, otmičar bio u kontaktu sa nekim od najbližih, da je sve bilo dogovoreno, ali to je samo pretpostavka - navodi naš sagovornik i dodaje da je ceo ovaj događaj  pun misterije, koju, kao što vidimo, nije lako rešiti - rekao je Mile Novaković za Republiku, te objasnio kako se sada sve ispituje i kako se svi u Dankinoj blizini proveravaju:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, facebook, printscreen

Mile Novaković o nestanku male Danke

Sad je sve usmereno ka roditeljima, njihovim kontaktima, proveravaju se telefoni, verovatno će deo najbližih iz porodice morati biti podvrgnut i poligrafu. Policija i svi koji su uključeni u istragu su detaljno pregledali teren, tako da se sada fokus širi.

On dodaje i da se verovatno detaljno proveravaju granični prelazi.

Proverava se ko je sve sa decom prolazio granicu, na sve bi trebalo obratiti pažnju - kaže nekadašnji načelnik UKP.

Foto: Republika, Društvene mreže, twitter, GoogleEarth

Nestala Danka Ilić

Nastavlja se istraga

Nastavak potrage za devojčicom će se odvijati operativnim putem, nakon što je utvrđeno da se ne nalazi unutar 10 kvadratnih kilometara od mesta nestanka. Policija će ispitati ljude koji su bili u blizini neposredno pre ili nakon nestanka devojčice, kako bi se utvrdili detalji koji su možda propušteni tokom dosadašnje istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Др ја

28.03.2024 20:42

Konačno prava reč nestanak tog deteta je dogovoren,,,,imamo mi sposobnu policiju ,,,

Odgovori 41 3
Tuzno

29.03.2024 05:41

Isto mislim, da je dogovoreno. Majka je bila s detetom, ona krije nesto.