ZBOG DANKE PREČESLJAVAJI SVOJA IMANJA, KOPAJU DVORISTA I BAŠTE! Svi stanovnici Zlota ujedinjeni u potrazi za devojčicom!

Autor:

Hronika

17.04.2024

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dankine ubice danas su na saslušanju!

ZBOG DANKE PREČESLJAVAJI SVOJA IMANJA, KOPAJU DVORISTA I BAŠTE! Svi stanovnici Zlota ujedinjeni u potrazi za devojčicom!

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Telo malene devojčice Danke Ilić (2) još uvek nije pronađeno. Danas se u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru saslušavaju osumnjičeni za njeno ubistvo, Srđan Janković i Dejan Dragijević.

Prema ranijim izveštajima, Dejan je priznao sve pred tužiocem, ali nije otkrio lokaciju tela, dok se Srđan branio ćutanjem.

Meštani Zlota su pokrenuli akciju u nadi da će telo malene devojčice biti pronađeno.

- Okupila nas je tuga i briga zbog nestanka male Danke Ilić. Zlot i zloćani su jedinstveni u osudi nečega sto se nikada nije desilo u istoriji našeg sela. Zamolili smo ljude, a bili su predstavnici iz svih rejona, da obiđu svoja imanja, pojate, da provere bunare, septičke jame, rezervoare za vodu i da svaku moguću promenu koja nije nastala njihovim vršenjem prijave policiji, štabu za vanredne situacije i Mesnoj zajednici Zlot. Nadamo se i verujemo da ćemo oprati ljagu i ogromnu sramotu, koju smo doživeli, a nismo zaslužili. Zlot mora da ostane jedinstven i da nastavi da živi i razvija u svakom pogledu jer predaja nije opcija - kazao je Milivoje Janošević, zamenik gradonačelnika Bora.

Podsećamo, Danka Ilić je ubijena 26. marta ove godine, nakon što je nestala sa porodičnog imanja u naselju Banjsko polje. Za njeno ubistvo osumnjičeni su Janković i Dragijević, koji su telo, po priznanju bacili na deponiju. Međutim, sumnja se da su Dejan, sa ocem Radoslavom i pokojnim bratom Daliborom, vratio po telo deteta, a potom ga premestio na još nepoznatu lokaciju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading