ZLOKOBNIH 13 DANA BEZUSPEŠNE POTRAGE: Policija intenzivno nastavlja da traga za telom Danke Ilić - OVO SU NAJNOVIJE INFORMACIJE!

Autor:

Hronika

18.04.2024

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragojević i Janković trenutno se nalaze u pritvoru, a istraga se i dalje nastavlja.

ZLOKOBNIH 13 DANA BEZUSPEŠNE POTRAGE: Policija intenzivno nastavlja da traga za telom Danke Ilić - OVO SU NAJNOVIJE INFORMACIJE!

Foto: Društvene mreže

Danka Ilić

Uprkos intenzivnoj potrazi i naporima policije, telo ubijene Danke Ilić (2) nije pronađeno ni posle 13 dana. Nikome nije jasno gde su osumnjičeni za ubistvo Dejan DragIjević i Srđan Janković sakrili telo devojčice nakon što su počinili monstruozni zločin 26. marta.

Dragojević i Janković trenutno se nalaze u pritvoru, a istraga se i dalje nastavlja. Policija i pripadnici različitih službi do sada su i po više puta pretraživali svaki pedalj Banjskog polja, sela Zlot i Luka, odakle su osumnjičeni.

Srđan Janković (50), koji se sumnjiči da je vozio službeni automobil JKP "Vodovod" kojim je 26. marta u Banjskom polju udarena Danka Ilić (2), a koji se kao i Dejan Dragijević (50) nalazi u pritvoru do 30 dana, do sada se u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru branio ćutanjem. Međutim, sada je došlo do preokreta u njegovom razmišljanju i očekuje se opravdano da će on umesto ćutanja sve ispričati nadležnima.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

 

 

- Juče je Srđan Janković otkazao svom advokatu punomoćje jer ne želi da ga on više brani. Očigledno je da je nezadovoljan njegovim savetima i načinom branjenja pred nadležnima. Janković je zatražio da mu se dodeli advokat po službenoj dužnosti - rekli su u tužilaštvu.

Obići će svoja imanja

Od juče su se potragu uključili i meštani Zlota iz kog je jedan od osumnjičenih za zločin Dejan Dragojević. Oni su odlučili da udruženim snagama obiđu sva imanja i u slučaju da primete bilo šta sumnjivo to prijave organima reda. narednih dana će da obiđu svoja imanja, pojate, da provere bunare, septičke jame, rezervoare za vodu i da svaku moguću promenu koja nije nastala njihovim vršenjem prijave policiji, Štabu za vanredne situacije i Mesnoj zajednici Zlot, ali za sada nema pomaka.

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru juče su saslušani roditelji ubijene Danka Ilić (2) iz Bora. Ivana i Miloš Ilić su, svoje iskaze dali odvojeno, najpre otac, a zatim majka.

- Ispričala sam sve od tog dana šta se desilo - rekla je Ivana koja je inače u 6. mesecu trudnoće i dodala:

- Sve ovo je stresno za sve nas, za naše starije dete, za dete koje nosim - dodala je ona.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

 

 

"Pod strašnim smo pritiskom"

- Nisam mogao da vidim ko sedi iza mene. Stajala su službena lica iza mene. I ne znam da li su osumnjičeni bili u istoj prostoriji. Ne mogu da opišem kako se osećam - rekao je Miloš. Za osumnjičena za Dankino ubistvo Miloš je rekao da ih nikada nije video.

- Nikad u životu te ljude nisam video. Tog dana sam pitao da li su videli mali dete. Pod strašnim smo pritiskom javnosti, rekao je Miloš.

Podsetimo, mala Danka Ilić iz Bora, stara nepune dve godine, nestala je u utorak 26. marta. Istragom je otkriveno da je devojčica ubijena i to je saopšteno 4. aprila. Dete su kolima, kako se sumnja, udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević. Nesrećna devojčica je bila živa posle udarca, ali je udavljena.

Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Dalibor je preminuo u pritvoru, dok je Radetu određen pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading