OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DANKE ILIĆ RADIO PO RECEPTU KLANA VELJE NEVOLJE?! Janković u toku postupka uradio ISTU STVAR kao ozloglašena kriminalna grupa!

Autor:

Hronika

19.04.2024

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši obaveštajac Božidar Boža Spasić uporedio je ova dva slučaja.

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DANKE ILIĆ RADIO PO RECEPTU KLANA VELJE NEVOLJE?! Janković u toku postupka uradio ISTU STVAR kao ozloglašena kriminalna grupa!

Foto: Tanjug, E-stock, Facebook

Srđan Janković (50), koji se sumnjiči da je vozio službeni automobil JKP "Vodovod" kojim je 26. marta u Banjskom polju udarena Danka Ilić (2), do sada se branio ćutanjem.

Republika

Foto: Društvene mreže

Osumnjičeni za ubistvo 

 

Međutim, pre dva dana je usred saslušanja zatražio promenu advokata. Očekuje se da će, s obzirom na tu promenu, umesto ćutanja sada sve ispričati nadležnima.

Bivši obaveštajac DB Božidar Boža Spasić govorio je o ovoj temi za Republiku. 

- Najavljena promena advokata jednog od osumnjičenih za ubistvo male Danke ne mora proceduralno ništa da znači. To je česta praksa osumnjičenih računajući da će dobiti na vremenu, gubeći poverenje u advokata ili moguće razmišljanje da nije dobro branjen. U ovom slučaju ne treba očekivati da bi promenom advokata osumnjičeni iz čista mira započeo svoju odbranu ili pokazivanje gde se eventualno nalazi telo devojčice - rekao je Spasić pa dodao: 

Foto: printscreen/TV Prva, facebook

Božidar Spasić 

 


- U svakom slučaju ne treba očekivati neki spektakularni obrt u ovoj fazi istrage jer je osumnjičeni mogao i sa angažovanim advokatom ili sam da več kaže šta se očekuje od učesniku ubistva. Dakle ponavljam mogao je sam da ponudi tužiocu ili policiji izjavu o svom učesću u ovom zločinu. Procena je da oba osumnjičena vrlo dobro znaju šta i kako da rade. To im je omogućilo i vreme koje su imali od trenutka izvršenja zločina do hapšenja. I u drugim slučajevima koji su u toku u Srbiji, Belivuk i ostali dolazilo je do promene advokata bez ikakvih pomaka u suštini stvari - rekao je on. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading