"PRONAĆI ĆU VAS I UBITI KADA IZAĐEM"! Zatvorenik pretio stražarima u Centralnom zatvoru, pa izudarao jednog PESNICAMA!

Autor:

Hronika

19.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stražar je zadobio teške povrede

"PRONAĆI ĆU VAS I UBITI KADA IZAĐEM"! Zatvorenik pretio stražarima u Centralnom zatvoru, pa izudarao jednog PESNICAMA!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

Podgoričanin Ivan Vujović se nalazi u Centralnom zatvoru zbog pretnji i napada na stražare i radnike obezbeđenja. Vujović je fizički napao jednog od njih, udarajući ga nekoliko puta pesnicom i nanoseći mu teške telesne povrede, piše Blic.

Kako se nezvanično saznaje, verbalno je pretio da će ih pronaći i ubiti nakon što izađe iz zatvora. Optužen je za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službenih dužnosti.

Ivan Vujović je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsećamo, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je dana 18.04.2024. godine podiglo optužnicu protiv M.T. (61) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici na štetu svoje maloletne unuke.

Okrivljenom se stavlja na teret da je maloletnoj oštećenoj, nakon što je došla kući iz izlaska sa društvom, zadao više udaraca u predelu glave i leđa i naneo joj telesne povrede, koje navode je M.T. negirao. Za krivično delo Nasilje u porodici je zaprećena kazna zatvora u trajanju od dve do deset godina.

Masovna tuča u Novom Pazaru

Podsećamo, u kasnim večernjim satima tokom treće bajramske noći, Ulica Stevana Nemanje u Novom Pazaru postala je poprište nasilja kada je grupa tinejdžera ušla u masovni sukob ispred poznatog ugostiteljskog objekta.

Incident koji se odigrao oko 23 časa završio se sa više povređenih, od kojih su neki zadobili ozbiljne rane od hladnog oružja. Situacija je eskalirala iz verbalne rasprave u fizički obračun, a uprkos pokušajima prisutnih da smire situaciju, tuča je trajala sve dok policija nije intervenisala.

Hitne službe su brzo reagovale i povređene su prevezli u lokalnu bolnicu. Policija je započela detaljnu istragu kako bi utvrdila sve okolnosti incidenta. Trenutno je broj povređenih nepreciziran, a stanovnici Novog Pazara kažu da su šokirani i zabrinuti zbog ovog nasilnog događaja koji je narušio mir večeri.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading