ISPRAVKA Osumnjičeni za Dankino ubistvo nije progovorio!

Autor:

Hronika

19.04.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika 19. aprila objavio je tekst pod nazivom "ŠTA JE SLOMILO DANKINOG UBICU DA PROGOVORI! Srđana danima proganja devojčica u snu-u pritvoru NOĆIMA PLAČE ne može više DA ĆUTI!", koji je portal Raskrinkavanje.ba ocenilo kao klikbejt.

ISPRAVKA Osumnjičeni za Dankino ubistvo nije progovorio!

Foto: Republika, facebook

Celu analizu možete pogledati na linku Raskrinkavanje - Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić “progovorio” u klikbejt-naslovima

Naime, naslov koji je Republika objavila označen je kao klikbejt, jer on nije opravdan u tekstu. U naslovu se navodi da je Dankin ubica progovorio, međutim, u tekstu se ova tvrdnja ne opravdava, već se, suprotno naslovu, navodi da bi mogao da progovori u budućnosti. Nakon apela Raskrinkavanja.ba, ovaj tekst je ispravljen. 

Republika je u tekstu navela i kako je izvor blizak istrazi, od dana kada je uhapšen, a potom i pritvoren, Janković nije "sav svoj" i da svako veče ima noćne more, gde bunca i uzvikuje Dankino ime.

- Rekli su mi da je jedno veče plakao. Izgleda da ga je sve stiglo, i sada ne zna šta će. Moguće da zato pričaju da želi da progovori, da sve konačno prizna - rekao je potom Republikin izvor. 

Portal Republika se izvinjava čitaocima zbog klikbejt naslova i netačnih tvrdnji.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (3)

Loading
Rada

19.04.2024 22:35

I šta je bilo kada ste se probudili?

Odgovori 18 2
sss

21.04.2024 22:19

izmisljate kao i obicno..........izvor blizak istrazi,

branka

24.04.2024 00:26

ne moze da cuti od troture i pendreka.