SAHRANA PORODICE LAZOVIĆ DANAS KOD NOVOG PAZARA! Danijela sa svojim anđelima Lanom, Lukom i Milom ispraćaju na večni počinak

Autor:

Hronika

24.09.2024

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela i njegovo troje dece pregazilo oklopno vozilo na putu Raška-Kraljevo

SAHRANA PORODICE LAZOVIĆ DANAS KOD NOVOG PAZARA! Danijela sa svojim anđelima Lanom, Lukom i Milom ispraćaju na večni počinak

Foto: Facebook, printskrin/instagram/192_rs

Sahrana Danijela Lazovića (33) i njegovo troje dece Lane, Luke i Mile biće održana danas u 12 časova u Postanji kod Novog Pazara.

Tom prilikom povređena je i majka troje dece i Danijelova supruga, Mirjana, ali je ona je dan kasnije optuštena kući na sopstvenu odgovornost, da bi uprkos najvećem životnom bolu obavila sve pripreme za ispraćaj svoje porodice.

Umrlica

Republika

Foto: printscreen/sandžakdanas.rs

Umrlica Danijelu Lazoviću i njegovoj deci

Juče je objavljena i umrlica na kojoj je slika nasmajene dečice koju Danijel drži na leđima.

Na njoj su ispisana imena stradalih sa godinama rođenja i smrti - Danijel Lazović (1991-2024.), Lana Lazović (2014-2024), Luka Lazović (2017-2024), Mila Lazović (2023-2024).

Inače, Danijel Lazović (33) i njegovo troje dece biće sahranjeni na groblju kod crkve Svetih apostola Petra i Pavla u Postanji kod Novog Pazara, a kao ožalošćeni potpisani su porodice Lazović i Bugarić.

 

Podsećamo, u subotu, 21. septembra, dogodila se teška saobraćajna nesreća kada je oklopno vozilo Vojske Srbije naletelo na putnički automobil kod Ušća, na putu Raška-Kraljevo

Republika

Foto: RINA

Horor kod Raške

Inače, vozač borbenog vozila, koji je samleo automobil u kojem su svi oni bili je dao iskaz u Tužilaštvu. Policija kaže da je imao 0.20 promila alkohola u krvi kad je prešao u traku u kojoj je bio Ford, a on je naveo da se nesreće ne seća jer mu je navodno pozlilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading