NAKON DEBAKLA U 174. VEČITOM DERBIJU: Oglasio se i Saldanja - evo šta je imao da poruči!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.09.2024

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je Brazlac u pravu?

NAKON DEBAKLA U 174. VEČITOM DERBIJU: Oglasio se i Saldanja - evo šta je imao da poruči!

Foto: Starsport

Saldanja i Duljaj

Doskorašnji napadač Partizana, Mateus Saldanja, nije ostao imun na dešavanja u klubu nakon 174. večitog derbija. Odlaskom u Ferencvaroš, Saldanja je ostavio prazninu u napadu Partizana, ali je istakao da je najbolje partije pružao pod komandom Igora Duljaja, koji ga je i doveo u Humsku.

U komentaru na jednoj navijačkoj stranici crno-belih, Saldanja je podržao Igora Duljaja, ističući da su morali da cene njegov rad i doprinos timu. Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da je Saldanja bio strelac za Partizan u prethodnom večitom derbiju, gde je domaći tim dobio sa 2:1, dok je Zvezda u ponedeljak veče ubedljivo slavila rezultatom 4:0.

Naime, administrator je okačio fotografiju Duljaja i napisao:

- Imali smo, nismo znali.

Na navedeno se komentarom nadovezao nekadašnji golgeter kluba iz Humske:

- Morali su da cene ovog momka.

Foto: Instagram.com/printscreen

Saldanja podržao nekadašnjeg trenera

 

Odlazak Saldanjea iz Partizana u Ferencvaroš je izazvao reorganizaciju napada crno-belih. Saldanja nije uspeo da pruži očekivane partije nakon dolaska Aleksandra Stanojevića na klupu, ali je istakao da je najbolje igre pružao pod vođstvom Igora Duljaja. Ovo je otvorilo pitanje u javnosti o ulozi trenera i njegovom uticaju na igrače.

Da podsetimo, ekipa trenera Aleksandra Stanojvića prolazi kroz najveću krizu još od sezone 1978/79 kada su se crno-beli borili za opstanak u društvu najboljih tadašnje SFR Jugoslavije. Dovoljno je pomenuti da srpski vicešampion ne zna za uspeh još od osmog dana meseca avgusta kada su na svom stadionu golovima Svetozara Markovića i Đorđa Jovanovića savladali pančevački Železničar rezultatom 2:0, a od tada su crno-beli na teren izlazili čak osam puta zabeleživši tri remija i čak pet poraza uz gol količnik 4:12.

Navedeni rezultati doveli su crno-bele da strepe i za plasman u plej-of elitnog srpskog klupskog takmičenja, a oni stariji ljubitelji fudbala strepe od ponavljanja sezone koja je odigrana pre četiri i po decenije kada je Partizan tek trijumfom u poslednjm kolu protiv tadašnje titogradske Budućnosti (4:2) sačuvao status člana elitnog fudbalskog ranga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading