EVO KO STOJI IZA DIVLJANJA U NOVOM PAZARU! Pozivali na klanje Srba, učestvovali na protestima lažnih ekologa, a danas KAMENUJU POLICIJU (FOTO)

Autor:

Hronika

21.10.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija na sve moguće načine pokušava da smiri pobesnele huligane

EVO KO STOJI IZA DIVLJANJA U NOVOM PAZARU! Pozivali na klanje Srba, učestvovali na protestima lažnih ekologa, a danas KAMENUJU POLICIJU (FOTO)

Foto: Republika, RINA

Danas je u Novom Pazaru došlo do sukoba između navijača domaćeg kluba i službenika MUP-a, koji traje već satima.

Na ulicama se upotrebljavaju pirotehnička sredstva, a policija na sve moguće načine pokušava da smiri pobesnele huligane koji su čak gađali kamenjem pripadnike organa reda!

Nije novina da se incidenti između navijačkih grupa i policije rešavaju na ulicama gradova, ali huškači mladića koji uništavaju sopstveni grad i napadaju sopstvene sugrađane su oni koji za svoj politički program imaju pozive na klanje Srba i napada na srpski narod!

Naime, takozvana "Inicijativa Slobodnih Građana", čiji je lider izvesni Aladin Paučinac, jedni su od organizatora ovog, ali i sličnih incidenata širom Srbije. Naravo, u haosu u Novom Pazaru ne učestvuju samo navijači FK Novi Pazar, već pripadnici navijačkih grupa Torcida i Ekstremi! 

Republika

Foto: Republika

Aladin Paučinac

Pripadnici te i sličnih inicijativa rado su viđeni gosti na protestima lažnih ekologa, koji su aktuelni poslednji meseci u našoj zemlji!

Podsećamo, reprezentativni Policijski sindikat Srbije najoštrije osuđuje napad na pripadnike MUP Srbije uoči utakmice Novi Pazar - Partizan, kojom prilikom je pet policajaca povređeno.

- Navijači Novog Pazara izazvali su incident ispred Gradskog stadiona i napali naše kolege uoči utakmice sa Partizanom. U napadu je pet policajaca zadobilo lakše povrede. Nije dovoljno samo ponovo osuditi ovakvo divljanje navijača, već i upozoriti da se ovakve stvari ne smeju više dešavati, jer su policajci tu da čuvaju javni red i mir i naše sugrađane, a ne da budu meta besomučnih napada. Iz tog razloga mi pozivamo naše kolege da ubuduće pri ovakvim napadima, bez ikakvog oklevanja iskoriste sva zakonom propisana ovlašćenja protiv nasilnika - kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading