HOROSKOP ZA PONEDELJAK 17. OKTOBAR: Strelci - čeka vas iznenadna promena poslovnog plana, Rakovi - spremite se za nesuglasice sa partnerom!

Autor:

Lifestyle

16.10.2022

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 17. OKTOBAR: Strelci - čeka vas iznenadna promena poslovnog plana, Rakovi - spremite se za nesuglasice sa partnerom!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Horoskop za ponedeljak

Vage, danas ćete saznati da vam je kolega radio iza leđa. Očekuju vas promene kroz reorganizaciju. Strelci, očekuje vas iznenadna promena poslovnog plana. Neke prepreke će zahtevati improvizaciju koje se tiče projekta.

Ribe, ne znate više kako da se postavite prema partneru. Šta god da kažete ili uradite kao da ne valja. Rakovi, današnji dan mogu obeležiti nesuglasice s partnerom. Potrebno je da nađete kompromisno rešenje.

Lavovi, imaćete problem sa tahikardijom.

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading