Znate za ovo jelo, a brzo se sprema: Leskovački ražnjići prste da poližeš!
Leskovac je poznat po svojim odličnim mesnim jelima sa roštilja. Isprobajte ove ražnjiće i nećete zažaliti.
Sastojci:
600-700 g svinjskog mesa (file)
250 g crnog luka
1 kašika ulja
so
biber
Priprema:
Meso isecite na manje komade i nanižite ih na drvene ili metalne štapiće. Začinite (posolite, pobiberite i premažite uljem) i stavite u frižider da meso upije sve. Ražnjiće pecite na ploči ili rešetki roštilja i to sa obe strane. Poslužite na toplom tanjiru uz seckani crni luk, a možete i prilog po volji da servirate.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)