REŠENA DILEMA! Evo kako se ponaša muškrac koji VODI LJUBAV, a kako onaj koji ima SEKS!

Autor: Republika

Lifestyle

20.02.2021

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka žena se bar jednom u životu zapitala da li muškarac koji želi da je odvede u krevet, hoće sa njom da vodi ljubav ili samo da ima seks.

RepublikaFoto: pixabay.com

Evo kako se ponaša muškarac koji vas istinski želi i voli.

Opuštenost

Možda nije u svakom trenutku savršen, no njegovo ga nesavršenstvo čini savršenim partnerom za duge staze. Frajer koji vas istinski voli i koji ne može zamisliti život bez vas uvek će u vašoj prisutnosti, ali i u seksu biti potpuno opušten i spontan. Baš zato što mu se bivanje uz vas čini kao najprirodnija stvar na svetu.

 

Dugotrajni, senzualni poljupci

 

Muškarci najčešće nisu baš prezaljubljeni u poljupce i smatraju ih izuzetno intimnim činom. Ljubi li vas nežno i strastveno po celom telu i licu i radi to često, time vam na svoj način pokazuje koliko mu se sviđate i da je potpuno lud za vama.
 

Osluškivanje vaših želja

 

RepublikaFoto: pixabay.com

Frajer koji vas iskreno voli trudiće se da vas zadovolji najbolje što može. On će pomno osluškivati šta vam odgovara, šta vam je u seksu i vezi bitno te će vodeći ljubav nastojati razviti puno veću intimnost od one koju pruža sam seksualni odnos. On će jednako uživati u trenucima koji seksu prethode, u samom seksu, te u trenucima nakon njega.
 

Posvećenost odnosu

 

Seks je naravno jako bitan deo svake veze, no frajer koji vas iskreno voli pozabavit će se celim ritualom oko seksa. On će uživati u predigri, maženju i trudiće se da pre samog čina i vi budete jednako uzbuđeni poput njega. Stavljanje vašeg zadovoljstva na prvo mesto najbolji je pokazatelj njegove ljubavi. Kako u seksu, tako i u ostatku veze.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading