KAKVO ZAGREVANJE PRED BOKSERSKI SPEKTAKL! Tajson uvredio Pola, a onda je usledilo OVO! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.09.2024

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je meč između Tajsona i Pola trebalo da se održi tokom leta, Tajson je morao da odloži svoj povratak zbog zdravstvenih problema.

KAKVO ZAGREVANJE PRED BOKSERSKI SPEKTAKL! Tajson uvredio Pola, a onda je usledilo OVO! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Sredinom oktobra ove godine, bokser Majk Tajson će se vratiti u ring nakon više od 15 godina pauze. Njegov protivnik će biti američki influenser Džejk Pol, čime će ova borba sigurno privući veliku pažnju kako ljubitelja boksa, tako i pristalica društvenih mreža.

Iako je meč između Tajsona i Pola trebalo da se održi tokom leta, Tajson je morao da odloži svoj povratak zbog zdravstvenih problema. Međutim, ovo nije umanjilo interesovanje za ovaj spektakl, a svakodnevno peckanje na društvenim mrežama između dva borca dodatno je podgrejalo tenzije i očekivanja publike.

Nedavno, Tajson je javno prokomentarisao da je Džejk Pol debeo, na šta je ovaj popularni influenser odgovorio na svoj prepoznatljiv način - objavivši video iz teretane u kojem pokazuje "ugradni" stomak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jake Paul (@jakepaul)

 


Majk Tajson je poslednji put boksovao profesionalno 2005. godine, kada ga je savladao Kevin Mekbrajan. Nakon toga, vratio se u ring samo za revijalne predstave, poslednji put 2020. godine kada je sparingovao sa Roj Džonsom. S druge strane, Džejk Pol je započeo svoju boksersku karijeru 2020. godine i ostvario trijumfe nad poznatim imenima poput Andersona Silve i Nejta Dijaza.

Ovaj meč definitivno obećava uzbuđenje i spektakl, a ljubitelji boksa sa nestrpljenjem očekuju povratak "Gvozdenog Majka" u ring. S obzirom na interesovanje javnosti i peckanje između Tajsona i Pola, ovo će biti jedan od najzanimljivijih sportskih događaja ove godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading