STARLETI FIKSIRANA GLAVA, NE MOŽE DA JE POMERA! Celo lice joj OPERISANO, niko je nije ni prepoznao (FOTO)

Autor:

Zabava

26.09.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi joj oporavak!

STARLETI FIKSIRANA GLAVA, NE MOŽE DA JE POMERA! Celo lice joj OPERISANO, niko je nije ni prepoznao (FOTO)

Foto: Instagram.com

Anja Todorović

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i starleta Anja Todorović ponovo je privukla pažnju javnosti svojim najnovijim potezom - odlaskom u privatnu bolnicu kod plastičnog hirurga. Na svom Instagram profilu, Anja je podelila sa pratiocima da je nedavno prošla kroz operativne zahvate, među kojima se ističu liposukcija podbratka i popularni zahvat poznat kao "mačije oči".

Ona se sada oporavlja, a trenutno se nalazi u Lajkovcu, odakle je i podelila fotografiju.

Republika

Foto: instagram.com/anjatodorovic11

Anja Todorović nakon operacija

Ovi detalji su izazvali veliku pažnju javnosti i pokrenuli brojne reakcije na društvenim mrežama. Kao "šlag na tortu" došle su i fotografije koje je Todorovićeva podelila i pokazala kakvo je stanje iz bolničkog kreveta, sa sve zavojima na glavi i licu, te je mnogi u prvi mah nisu prepoznali.

Međutim, Anja Todorović nije krila svoje oduševljenje rezultatima estetskih zahvata, ističući da veruje svom "estetskom timu" u potpunosti. 

- Iskreno, prezadovoljna sam, mom estetskom timu verujem u milimetar svega što mi kažu. Uradila sam liposukciju podbratka i mačije oči. Sada sam stvarno prezadovoljna, ja ne krijem nikad šta radim, ja sam po tom stavu vrlo otvorena, jer smatram da svaka žena, devojka treba da ulaže u svoj izgled kako fizički, tako i duhovno - rekla je Anja nedavno za "Republiku", a ako je suditi prema njenom poslednjem storiju na Instagramu, oporavak još uvek traje.

Republika

Foto: Instagram.com

Anja Todorović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading