BAKLAVA GAMING TRIJUMFOVAO U DRUGOJ SEZONI RUR BLAZE KUPA: Zaslužena pobeda u vrlo neizvesnom finalu!

Autor:

Sport

26.09.2024

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh.

BAKLAVA GAMING TRIJUMFOVAO U DRUGOJ SEZONI RUR BLAZE KUPA: Zaslužena pobeda u vrlo neizvesnom finalu!

Foto: RUR

U subotu, 21. septembra okupili smo se uživo u prostorijama Srpskog Saveza Elektronskih Sportova i Esportova (SESE) kako bismo ispratili veliku LAN završnicu 2. sezone RUR BLAZE KUPA powered by Lenovo, gde su se najbolji Counter-Strike igrači sa naših prostora borili za titulu šampiona i novčanu nagradu od 1500 €. Kroz dva kvalifikaciona turnira, za LAN finale su se plasirali timovi Topola Raptors, Team Secret, Built Different i Baklava Gaming.

Foto: RUR

 

Finalnu fazu turnira otvorili su Baklava Gaming i Topola Raptors sa veoma uzbudljivim mečom. Ekipe su u većini meča bile izjednačene, ali su momci iz Baklava Gaminga ipak bili spremniji. Sa 2-0 pobedom (13-9; 13-11), obezbedili su plasman u veliko finale.

Još žešću borbu smo gledali u drugom polufinalnom okršaju između timova Build Different i Team Secret. Ovaj meč se odužio do treće mape, na kojoj je trijumfovao Build Different (9-13; 13-6; 13;8).

Foto: RUR

 

Usledilo je veliko finale i borba za titulu šampiona 2. sezone RUR BLAZE KUPA. Bilo je jasno da gledamo najbolje ekipe na turniru, pošto su nam Baklava Gaming i Built Different priredili zaista fenomenalan kanter. Sa 1-1 rezultatom, sve se svelo na odlučujuću mapu, dobri stari Dust 2.

Nakon prvog i jedinog produžetka na turniru i finalnog rezultata 16-14, Baklava Gaming je osvojio titulu šampiona 2. sezone RUR BLAZE KUPA i novčanu nagradu od 1000 €. Čestitamo!

Baklava Gaming su:

Despot ”LeO” Stojanović
Miro ”Miwo” Marjanović
Stefan ”Digitronac” Vasiljević
Vladimir ”VENO” Stanković
Nikola ”Tolann” Toman

Drugoplasirani Built Different je osvojio novčanu nagradu od 500€.
Ovako izgleda finalno stanje žreba:
RUR bi želeo da se zahvali svim ekipama i gledaocima koji su podržali naše najbolje kanteraše. Vidimo se na sledećem BLAZE KUPU!
Ako ste propustili 2. sezonu RUR BLAZE KUPA, sve mečeve LAN završnice možete pogledati OVDE!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading