ČOVEČE, GDE ĆE TI DUŠA!? Poznati fudbaler ostavlja trudnu suprugu!

Autor:

Sport

26.09.2024

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac u velikim problemima

ČOVEČE, GDE ĆE TI DUŠA!? Poznati fudbaler ostavlja trudnu suprugu!

Foto: Profimedia

Fudbaler Bajerna iz Minhena Žoao Palinja suočava se sa velikim problemima, kako na terenu, tako i van njega. Fudbaler je na početku sezone u nemilosti trenera Vinsenta Kopmanija, počevši samo jednu od uvodnih šest utakmica, iako je najavljivan kao veliko pojačanje kada je stizao iz Fulama u transferu vrednom 47.5 miliona funti. Iako je izrazio ponos zbog svoje pripadnosti "najboljem klubu na svetu", jasno je da se suočava sa izazovima prilagođavanja na novu sredinu i konkurenciju u timu.

Međutim, Palinja se suočava i sa izazvovima u privatnom životu. Naime, kako prenose mediji, Palinja se rastaje od supruge Patrise Paljeres. Ona je izbrisala sve zajedničke fotografije sa svog instagram profila, kao i slike u trudnoći bez prisustva fudbalera, što je navelo na pomisao da je njihovom braku došao kraj.

Takođe, fudbaler je viđen na fotografiji sa svojom majkom bez prstena na ruci.

Iako ni Palinja ni Patriša nisu komentarisali ove spekulacije, poznata TV voditeljka Maja iznela je tvrdnje da nije bilo preljube, već da je "trošenje i kidanje" veze razlog njihovog razlaza.

Par je bio u vezi pet godina pre nego što su se venčali 2021. godine a imaju i sina Žoaa Maria, rođenog u oktobru 2022. godine.

Palinja primarno pokriva poziciju zadnjeg veznog, međutim jednako uspešno može i da odigra i na ostalim pozicijama u veznom redu. Pre Bajerna je nastupao za Fulam i Sporting iz Lisabona sa kojim je 2021. godine osvojio domaće prvenstvo i bio izabran u najbolju postavu istog. Za reprezentaciju Portugala odigrao je 32 susreta i postigao dva pogotka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading