Od pritvora do povratka na terene srpskog fudbala!

Autor:

Sport

19.07.2019

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Obradović, kontroverzni srpski sudija, iako je zbog meča Spartak - Radnički Niš bio u pritvoru, dok se postupak pred novosadskim sudom protiv njega i dalje vodi, on se vraća na srpske terene.

RepublikaFoto: Starsport
Srđan Obradović

Ipak, kako prenosi Telegraf, Obradović neće suditi utakmice već se našao na listi posmatrača Prve lige! Odnosno - ocenjivanje mlađe kolege u drugom po rangu takmičenju, dok se u martu pojavila informacija da je Obradović bio uvršten je na dodatnu listu posmatrača na utakmicama Srpske lige "Istok".

Obradovića navijači pamte po brojnim grešaka tokom mečeva, a vrhunac je usledio na meču Spartak - Radnički u maju 2018. kada je svirao "fantomski" penal za domaći tim koji je samo on video.

Ubrzo posle meča je uhapšen zbog sumnje da je zloupotrebio položaj, određen mu je pritvor i pokrenut postupak. Iza sebe ima niz kontroverznih odluka. Sigurno mu je jedna od najkontroverznijih ona sa 153. derbija kada nije video gol-aut Džona Ruiza pre asistencije za Kangu, pošto je izašao izvan terena s loptom.

Takođe, svirao je i penal zbog koga su fudbaleri Mladosti napustili teren u duelu protiv Bačke. Imao je sumnjive odluke na mečevima Zvezde protiv Vojvodine i Borca, gde je u obe situacije "pogurao" crveno-bele penalom ili crvenim kartonom. I na utakmicama Prve lige Srbije imao je svoje "bravure" i svirao je jedan od sramotnijih penala koji je viđen u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading