ŠOK: Gvardiola precrtao zvezdu Sitija!

Autor:

Sport

22.04.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene u plavom delu Mančestera.

ŠOK: Gvardiola precrtao zvezdu Sitija!

Foto: www.profimedia.rs

Prema informacijama portala Fudbal Insjader, trener Mančester sitija, Pep Gvardiola, doneo je odluku da neće zadržati Džeka Griliša u svojoj ekipi od leta. Razlog ove odluke leži u generalnom nezadovoljstvu u klubu njegovim partijama, posebno ističući loše igre u mečevima Lige šampiona ove sezone.

Foto: Tanjug/AP

 

Griliš je stigao u Siti za rekordnu sumu od 117.000.000 evra, ali zbog lošijih partija, cena mu je vremenom drastično pala na 65.000.000 evra prema Transfermarktu. Ova odluka Gvardiole sigurno će izazvati dosta pažnje i spekulacija u fudbalskom svetu, posebno s obzirom na visoku cenu transfera i očekivanja koja su bila vezana za Griliša kao pojačanje Mančester sitija.

Građani ove sezone se bore za dva trofeja, u Premijer ligi i FA Kupu, a u Ligi šampiona završili su učešće u četvrtfinalu, pošto ih je izbacio Real Madrid nakon boljeg izvođenja penala. Gvardiola je defintivino bio nezadovoljan izlaganjem svojih izabranika na tom meču, a pojavile su se špekulacija da bi i sam stručnjak mogao da napusti klupu Sitija.

Što se tiče Griliša, definitivno igra ispod svakog nivoa. Ove sezone je nastupio 33 puta i svega tri puta se upisao u strelce. Međutim, engleski reprezentativac ima sve manju minutažu i uglavnom ulazi sa klupe, a Gvardiola je u par navrata imao pregršt kritika na bivšeg fudbalera Aston Vile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading