EVO GDE MOŽETE GLEDATI SUDAR SVETOVA: Milijarderi napadaju "milionere"

Autor:

Sport

01.05.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugo polufinalno veče Lige šampiona donaće duel DOrtmunda i PSŽ.

EVO GDE MOŽETE GLEDATI SUDAR SVETOVA: Milijarderi napadaju "milionere"

Foto: Uefa.com

Liga šampiona

Spektakl dostojan polufinala Lige šampiona videli smo sinoć u Minhenu gde su Bajern i Real odigrali 2:2 u prvom susretu, što garantuje jednako uzbudljiv revanš u Madridu. Međutim, predaha nema jer će večeras doći do sudara svetova - udariće prebogati milijarderi na "milionere.

Fudbaleri Dortmunda ugostiće PSŽ u nameri da obezbede sebi prednost posle prvog meča a sve sa ciljem da se plasiraju u veliko finale posle 11 godina. Međutim, neće se žuto-crni zadovoljiti da eventualno igraju za pehar, već i da ga osvoje, kao što su to uradili u sezoni 1996/97. kada je u finalu savladan Juventus. Pritom je uloga favorita dodeljena PSŽ.

Foto: Tanjug/AP

Emre Džan

- Ako biste želeli da odaberete favorita i autsajdera, verujem da je izbor jasan. Ipak, igramo samo dve utakmice i sve je moguće. Možda imamo manje iskustva kao tim, ali pokazujemo veću glad. Iskoristićemo to kao prednost. Spremni smo - rekao je prvotimac Dortmuna Emre Džan.

Međutim, pitaće se sigurno i "sveci". PSŽ je prethodne dve godine ispadao u osmini finala, dok je nadalji domet bila borba za "ušati pehar" kada je u sezoni 2019/2020. u finalu slavio Bajern sa 1:0. Sada iako bez Lionela Mesija i Nejmara, francuski tim smatra da može da ode dalje nego sa brojnim zvezdama u timu, a glavni adut svakako će biti Kilijan Mbape.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

- Kilijan Mbape je jedan od najboljih na svetu, jasno je da se pripremamo za njega. Moraćemo da ga "dupliramo" i da se zajedno branimo od njega, ali i od ostalih igrača Pariza - dodao je Džan.

Duel Dortmunda i PSŽ možete pratiti u prenosu na našem portalu Republika.rs, ili u televizijskom prenosu na televizijama RTS 1 i Arena sport premijum 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading