SRBINU SKOČILA CENA POSLE KRAHA NA EVRO: Rusi ponudili 25.000.000 evra

Autor:

Sport

28.06.2024

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je njegov klub na potezu.

SRBINU SKOČILA CENA POSLE KRAHA NA EVRO: Rusi ponudili 25.000.000 evra

Foto: Starsport

Saša Lukić i Ivani Ilić

Reprezentativac Srbije Ivan Ilić mogao bi da nastavi karijeru u Rusiji. Prema informacijama koje je objavio Tutosport, Zenit je ponudio Torinu 25.000.000 evra za Ivana Ilića. Italijani su navodno prihvatili ponudu, pa je sada samo na "orlu" da vidi kakvi su mu lični uslovi i da li želi da se preseli iz Italije u Sankt Peterburg.

Lično uslovi koji su Iliću stavljeni na sto glase 3.000.000 evra po sezoni. Ipak, u tekstu se navodi da nije sigurno da će posao biti konfekcioniran imajući u vidu da bi za Ilićevu karijeru to bio korak unazad budući da ruski klubovi ne mogu da nastupaju u evropskim takmičenjima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ivan Ilić

Ovakva ponuda došla je posle nastupa na Evropskom prvenstvu, iako su "orlovi" ispali već u prvoj fazi. Ilić je igrao u sva tri meča u C grupi. Protiv Engleske je na terenu proveo 45 minuta, dok je protiv Slovenije odigrao ceo meč. I to kako. Njegova asistencija u 95. minutu omogućila je Luki Joviću da postigne naš jedini gol na prvenstvu i da iščupamo bod. Protiv Danske je bio na terenu 67 minuta.

Tutosport podseća da je Zenit krcat strancima. U svojim redovima ima devet Brazilaca a tu je i sprski repezentativac Strahinja Eraković. List podvlači i politički aspekt čitavog posla, jer bi za Zenit bila velika reklama na domaćoj sceni da dovede fudbelera iz Serije A, koji ima samo 23 godine. Ističu se i odnosi Beograda i Moskve, odnosno da je Srbija jedna od retkih evropskih zemalja koja je zadržala dobre odnose sa Rusijom i da bi Ilić bio tretiran kao car u gradu koji je osnovao Petar Veliki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading