OZBILJNA PONUDA ZA MLADOG FUDBALERA: Želja mu je da nosi dres sa brojem 10

Autor:

Sport

29.06.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova želja bi bila ostvariva ako Fati napusti klub.

OZBILJNA PONUDA ZA MLADOG FUDBALERA: Želja mu je da nosi dres sa brojem 10

Foto: www.profimedia.rs

Lamin Jamal

Lamin Jamal, mladi španski fudbaler, trenutno je u žiži interesovanja zbog mogućeg prelaska iz Barselone u PSŽ. Parižani su izneli bombastičnu ponudu od 250.000.000 evra za mladog krilnog fudbalera, ali je pitanje da li će to biti dovoljno da ubede Barselonu da ga puste. Čelnici španskog kluba ističu da ne žele da se odreknu Jamala po bilo koju cenu, a dodatnu draž celoj situaciji daje i mogućnost da bi Jamal mogao dobiti broj 10 u Barseloni, ukoliko klub napusti Ansu Fati.

Jamal je izjavio da bi mu bila čast da preuzme broj 10 u Barseloni, ukoliko bude slobodan, ističući da je to san svakog igrača. Ipak, istakao je da trenutno mašta samo o uspesima sa Barselonom i da ne razmišlja previše o drugim klubovima. Njegova prisutnost u reprezentaciji Španije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj dodatno je podigla njegovu cenu, budući da je bio jedan od najboljih igrača u dosadašnjem delu turnira.

S druge strane, PSŽ želi ekspresno da dovede zamenu za Kilijana Embapea, što dodatno naglašava značaj potencijalnog dolaska Jamala u pariski klub. S obzirom na njegovu trenutnu formu i talenat, jasno je zašto je PSŽ spreman da izdvoji ogromnu sumu novca kako bi ga angažovao.

U svetlu ovih dešavanja, predstoje nam dalji razvoj događaja i sve oči su uprte ka Barseloni i PSŽ-u. Dok ljubitelji fudbala s nestrpljenjem očekuju ishod ove transfer sage, ostaje nam da vidimo da li će Jamal preuzeti broj 10 u Barseloni i ostvariti svoje snove, ili će se preseliti u Pariz kako bi postao deo novog poglavlja u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading