KOPA AMERIKA: Lautaro DVAPUT U METU - ARGENTINA BEZGREŠNA bez kapitena i selektora!

Autor:

Sport

30.06.2024

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu grupne faze savladan Peru - 2:0.

KOPA AMERIKA: Lautaro DVAPUT U METU - ARGENTINA BEZGREŠNA bez kapitena i selektora!

Foto: Tanjug/AP

Lautaro Martinez

U poslednjim utakmicama grupne faze Kopa Amerike, trenutni šampion Argentina pokazala je svoju dominaciju osiguravajući svoje mesto u četvrtfinalu sa besprekornim nastupom. Njihova pobeda nad Peruom rezultatom 2:0 istakla je u prvi plan napadača Lautara Martineza, koji je postigao oba gola u 47. i 86. minutu. Sa ovim impresivnim prikazom, Martinez se istakao kao vodeći strelac turnira do sada, postigavši ukupno četiri gola. To ga stavlja ispred drugih značajnih poput Vinisijusa iz Brazila i Nunjeza iz Urugvaja, koji su postigli po dva gola.

Jedan od neočekivanih ishoda turnira bio je izvanredan nastup Kanade. Uprkos suočavanju sa moćnim argentinskim timom u njihovoj otvarajućoj utakmici i porazu, Kanada je pokazala otpornost i odlučnost osiguravajući pobedu protiv Perua rezultatom 1:0. Njihov poslednji nerešen rezultat protiv Čilea (0:0) bio im je dovoljan za plasman u eliminacionu rundu.

Uprkos uspehu na terenu, Argentina je naišla na izazove van terena, pri čemu su se i kapiten Lionel Mesi i trener Lionel Skaloni suočili sa preprekama. Mesi je, zbog manje povrede mišića, doneo odluku da se fokusira na oporavak i pripremu za nadolazeću četvrtfinalnu utakmicu, što je dovelo do njegovog odsustva sa nedavnih utakmica. Sa druge strane, trener Skaloni je dobio jedan meč suspenzije zbog toga što nije stigao na svoju određenu poziciju na vreme za utakmicu protiv Čilea u drugom kolu grupne faze.

Kopa Amerika nastavlja da se odvija sa uzbudljivim utakmicama i neočekivanim ishodima, držeći navijače u napetosti kako se turnir odvija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading