TUGA NA MARAKANI: Preminuo bivši fudbaler Crvene zvezde

Autor:

Sport

04.07.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrao tokom zlatnog doba.

TUGA NA MARAKANI: Preminuo bivši fudbaler Crvene zvezde

Foto: ST/Nemanja Pančić

U 67. godini života preminuo je Zoran Vorotović, nekadašnji fudbaler Sutjeske i Crvene zvezde. Ova tužna vest preneta je putem medija "Vijesti", ali uzrok smrti nije naveden.

Zoran Vorotović je ostavio dubok trag u fudbalskim krugovima tokom svoje karijere. Rođen je 1954. godine i bio je poznat po svojoj izuzetnoj veštini na terenu. Karijeru je gradio u Sutjesci, gde je pokazao svoj talenat i stekao veliku popularnost među navijačima. Kasnije je prešao u redove Crvene zvezde, gde je nastavio da ostvaruje značajne uspehe.

Vorotović je bio deo fudbalske scene tokom zlatnog doba Crvene zvezde, te je svojim umećem doprineo uspesima kluba. Njegova predanost sportu i posvećenost fudbalu ostavili su dubok trag u istoriji ovog sporta.

Vest o Vorotovićevoj smrti izazvala je veliku tugu među ljubiteljima fudbala, kao i među bivšim saigračima i sportskim kolegama. Mnogi su se oglasili putem društvenih mreža i izrazili saučešće porodici i prijateljima.

Iako je Zoran Vorotović napustio ovaj svet, njegovo nasleđe i doprinos fudbalu će zauvek biti deo sportske istorije. Sećanja na njegove uspehe i veštine biće čuvana kao dragoceno sećanje na jednog od istaknutih fudbalera svog vremena.

Vorotović će ostati upamćen kao sportska ikona koja je obeležila jedno vreme i inspirisala mnoge mlade fudbalere da sanjaju o velikim uspesima na terenu. Njegova ličnost i doprinos fudbalu ostaju neprocenjivi deo nasleđa ovog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading