ALEKSANDRA DRAGOVIĆA NIKO NIJE OVAKO UVREDIO! ON JE LUDAK I IDIOT: Reči čelnika kluba su njegova sramota

Autor:

Sport

04.07.2024

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog toga nije ni potpisao, već je blizu da ostane u crveno-belom.

ALEKSANDRA DRAGOVIĆA NIKO NIJE OVAKO UVREDIO! ON JE LUDAK I IDIOT: Reči čelnika kluba su njegova sramota

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović osvojio je sa Crvenom zvezdom tri duple krune, a onda je želeo da se vrati u Austriju i da zaigra za svoju Austriju iz Beča. Međutim, od velikog povratka usledio je veliki skandal.

Kako trenutno stoje stvari, Dragović neće nastaviti karijeru u Austriji kao što se spekulisalo. Naime, prema navodima, došlo je do ozbiljnih nesuglasica u pregovorima, a kao glavni krivac za propast dogovora se navodi aktuelni sportski direktor bečke Austrije, Manuel Ortlehner.


Jedan od incidenata koji je doprineo ovom preokretu desio se na prijateljskoj utakmici Austrije, kada je jedan navijač upitao Ortlehnera zašto Dragović nije potpisao. Prema pisanju tamošnjih medija, Ortlehner je navodno odgovorio rečima "Dragović je ludak, idiot. On je lud."

Sada je jasnije zašto od dogovora nema ništa i zbog čega se spekuliše da bi doskorašnji kapiten Crvene zvezde mogao da ode u bratski klub srpskog šampiona Olimpijakos. Grčki mediji prenose da je osvajač Lige Konferencija stupio u kontakt sa Dragovićem i da su pregovori u toku. Ovaj obrt u transferu nije senzacija, jer su crveno-beli iz Pireja već izražavali želju za Dragovićem još u januaru. Navodi se da bi mu bila ponuđena ugovor na 2+1 godinu, što bi moglo da znači da bi 33-godišnji defanzivac završio svoju igračku karijeru u Atini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading